Gabriela Dinu Travel 02.06.2022 21:34

Carmangerii celebre din București. Au cea mai bună carne și e mereu coadă

Carmangerii celebre din București. Au cea mai bună carne și e mereu coadă

În Bucureşti, există o mulţime de măcelării şi carmangerii celebre, unde e coadă la orice oră ai merge. Indiferent că suntem în cursul săptămânii sau nu, oamenii se înghesuie să îşi cumpere carnea proaspătă de unde s-au obişnuit de ani buni.

În ciuda exploziei supermarketurilor, acestea au rămas „în picioare” şi continuă să aibă vânzare bună, indiferent de vremurile grele prin care am trecut, cu pandemia de coronavirus.

Care sunt cele mai bune carmangerii din Bucureşti?

Carnea proaspătă e la mare căutare atât pentru cei care doresc să facă un grătar suculent sau şi de gospodinele care vor să aibă cele mai bune preparate, folosind carnea din carmangerii. Mai mult, preţurile sunt şi mai scăzute aici, în măcelării, faţă de preţurile care se percep în supermarket-uri, căci retialerii sunt obligaţi să îşi pună la preţ şi adaosul.

Cu siguranţă că aţi auzit de Atelierul de Pastramă Vitan. De aici puteţi cumpăra cea mai bună pastramă de berbecuţ din Bucureşti, dar oferta proprietarilor cuprinde inclusiv carne de porc. Nu vă delectaţi doar cu carnea de oaie, ci şi cu celebrele „ribs” – coaste de porc, ce pot fi făcute la cuptor, după diverse reţete delicioase.

Citeşte şi:

Ce este, de fapt, carnea de mânzat? De la ce animale provine acest timp de carne
Ouă fără colesterol. Ce specie de gâini face aceste ouă verzi. Cum se cresc păsările din rasa Araucana

Aici, la Atelierul de Pastramă, veţi găsi coadă la intrare în majoritatea timpului. Căci lumea cunoaşte deja de mulţi ani produsele care se servesc aici şi au rămas fideli brand-ului, indiferent de perioadele tulburi prin care am trecut.

La Ciotoianu Grill, din Popeşti, găsiţi în permanenţă cei mai buni mici. Totodată, aici puteţi mânca şi pastramă şi alte produse la grătar. Godac Militari este iarăşi o carmangerie unde este în permanenţă coadă. Aici cu siguranţă veţi găsi carne proaspătă, de pasăre, oaie, curcan sau porc.

Alte măcelării cunoscute din Bucureşti mai sunt şi: Meatshop by Citrin (Strada Victoriei), La Prăvălescu (Strada Mendeleev), Meat & Bread Concept (Strada Nicolae Iorga), Ferma Baciu, Edessa.