Gabriela Dinu Știri 04.11.2022 13:59

Când se deschide Târgul De Crăciun în Bucureşti în 2022

Când se deschide Târgul De Crăciun în Bucureşti în 2022

Primăria Capitalei pregăteşte organizarea Târgului de Crăciun 2022 în Bucureşti. Conform declaraţiilor oferite de Nicuşor Dan, primarul general, acesta va avea loc în Piaţa Constituţiei.

În 2021, tradiţia a fost schimbată, iar târgul a fost organizat în Piaţa Universităţii şi, spre nemulţumirea tuturor bucureştenilor, accesul s-a făcut doar contra-cost.

Când începe Târgul de Crăciun din 2022 în Bucureşti

Nicuşor Dan a oferit detalii cu privire la organizarea Târgului de Crăciun în 2022 din Piaţa Constituţiei: „În premieră, Primăria Capitalei deschide Piața Constituției operatorilor privați, pentru a putea organiza Târgul de Crăciun 2022.

Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment – devenit o tradiție a Capitalei – să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă.

Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022″, a fost anunţul făcut de primarul Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Ce program are Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, exceptând perioada pandemiei de coronavirus, când nu s-a organizat, Târgul de Crăciun se va deschide pe data de 30 noiembrie, în ziua de Sfântul Andrei. În fiecare seară se pot asculta colinde, iar în anumite zile vor avea loc concerte ale artiştilor în vogă de la noi din ţară. Solişti celebri, trupe consacrate sau ansambluri folclorice au urcat pe scenă în anii anteriori şi o vor mai face şi în acest an.

Programul de la Bucharest Christmas Market va fi de luni până duminică, începând cu ora 10:00 în zilele de 30, 31 noiembrie şi 1 decembrie, precum şi în zilele de weekend. În rest, de luni şi până vineri se va deschide de la ora 12:00 şi îşi va închide porţile în fiecare zi, la orele 22:00.

Pe data de 26 decembrie 2022, adică în a doua zi de Crăciun, târgul îşi va închide porţile.