Claudiu Melinte Știri 07.09.2021 13:50

Ce mașină conduce Nicușor Dan. Primarul Bucureștiului n-o scoate prea des din garaj, însă atunci când o face atrage priviri

Nicusor Dan, unul dintre cei mai surprinzatori politicieni din Romania, are o masina care costa sub 3000 de euro
Ce mașină conduce Nicușor Dan. Primarul Bucureștiului n-o scoate prea des din garaj, însă atunci când o face atrage priviri

Nicusor Dan a deveni celebru dupa ce a ajuns in istanta de mai multe ori pentru punctele lui devedere si este cunoscut drept un adevarat „procesoman”. Multi romani se mira cand afla ce masina conduce candidatul la Primaria Capitalei

Nicusor Dan conduce un automobil care costa sub 3000 de euro

Conform declaratiei de avere a fostului lider USR, acesta conduce un Citroen BX, model care este fabrica in 1986. Pretul pe OLX pentru un astfel de automobil este de aproximativ 3000 de euro, deoarece fiind fabricata in 1986 sunt putine care se afla intr-o stare buna de functionare.

De asemenea, Nicusor Dan a mai specificat in declaratia de avere ca a facut o donatie de 130.000 de lei, dar si ca are datorii. Are un credit de 27.000 de euro la Garanti Bank, care este scadent in 2020, iar unul de 64.000 de euro care este scadent in 2032. Fostul lider USR detine un teren de 7460 mp in Judetul Brasov care a fost dobandit in 2007.

Ce salariu are Nicusor Dan la Primăria Capitalei

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la alegerile locale 2020 pentru Capitala Romaniei, Bucuresti, a specificat in declaratia de avere ca incaseaza anual 119.936. de lei, asta inseamna ca el primeste lunar 9.994 de lei in medie. 

Nicusor Dan a fost in atentia presei in ultimul timp dupa ce a fost oprit de un echipaj de la Brigada Rutiera, chiar cand se indrepta catre evenimentul de lansare a candidaturii sale, aflandu-se la volanul unei masini care nu avea viza de la ITP (Inspectia Tehnica Periodica).

”A fost oprit in trafic pentru control, in sectorul 1 de catre un echipaj al Brigazii Rutiere. In urma verificarilor s-a stabilit ca autoturismul condus nu se afla in proprietatea barbatului si Inspectia Tehnica Periodica a autorismului nu mai avea valabilitate”, a transmis Brigada Rutiera de la Politia Capitalei intr-o informare.