Ionuț Nițulescu Filme & Seriale 20.12.2021 20:19

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Lucifer. Anunțul a fost făcut chiar de actorul principal

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix Lucifer. Anunțul a fost făcut chiar de actorul principal

Veste bună pentru fanii serialului Lucifer! Așteptarea a luat sfârșit. Netflix a anunțat când apare sezonul 5 al serialului.

Prima parte a sezonului cu numărul 5 va avea premiera pe 21 august 2020. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții platformei de streaming online Netflix.

Mai multe episoade pentru ultimul sezon al serialului Netflix Lucifer

Actorul Tom Ellis a dezvăluit mai multe despre sezonul final al serialului în emisiunea prezentată de Kelly Cklarkson. „Sezonul cinci din Lucifer va fi împărțit în două, cu câte opt episoade fiecare”. Inițial, producătorii au anunțat zece episoade, apoi au decis că nu vor fi suficiente pentru ultimul sezon. Așadar, lucifanii se vor putea bucura în total 16 episoade.

Citește și: 7 filme online de dragoste. Trebuie sa le vizionezi împreună cu iubita sau iubitul

Au apărut deja titlurile primei părți din sezonul 5 pe platformele online IMDb și Wikipedia, dar și pe contul Lucifer Writers Room de pe Twitter, după cum urmează:

Sezonul 5, episodul 01 – Really Sad Devil Guy

Sezonul 5, episodul 02 – Lucifer! Lucifer! Lucifer!

Sezonul 5, episodul 03 – Diablo!

Sezonul 5, episodul 04 – It Never Ends Well for the Chicken

Sezonul 5, episodul 05 – Detective Amenadiel

Sezonul 5, episodul 06 – BluBallz

Sezonul 5, episodul 07 – Our Mojo

Sezonul 5, episodul 08 – Spoiler Alert

Ce se știe până acum despre sezonul 5 din „Lucifer”

După cum am spus, fanii serialului nu mai au mult de așteptat până când se vor putea bucura, din nou, de personajele lor preferate. Potrivit informațiilor furnizate până acum, în sezonul 5 vor apărea nume ca Tom Ellis, Lauren German și Kevin Alejandro, alături de D. B. Woodside, Lesley Ann Brandt, Scarlette Estevez, Rachael Harris și Aimee Garcia, dar și de Inbar Lavi, Vinessa Vidotto și Graham McTavish.

Anunțat inițial pentru luna mai, sezonul 5 din Lucifer a fost pus pe pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Povestea lui Lucifer se va închia odată cu acest sezon.

Serialul american produs de Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood şi Kristie Anne Reed. Fox a anunțat că renunță la producția acestuia după finalul sezonului trei. Netflix a luat în considerare reacția publicului, care a făcut inclusiv petiții pentru salvarea acestuia, și a continuat seria,

Lucifer este unul dintre cele mai populare seriale americane. Spune povestea lui Lucifer, care plictisit de iad, se mută în Los Angeles, unde se îndrăgostește nebunește de o detectivă, pe care o ajută la rezolvarea cazurilor.