Gabriela Dinu Filme & Seriale 12.03.2022 14:40

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix Emily in Paris

Când apare sezonul 3 al serialului Netflix Emily in Paris

Emily in Paris este unul dintre serialele pline de energie, culoare, cu o poveste de dragoste simpatică la mijloc, fashion, pr şi marketing şi multe altele. Toate acestea într-un serial pentru fete, dar care este adorat şi de băieţi.

Primele două sezoane au fost un real succes şi toată lumea a urmărit cu sufletul la gură povestea tinerei Emily, ajunsă întâmplător în Paris. Acum, aceştia se întreabă când va apărea pe Netflix sezonul 3 Emily in Paris.

Când apare următorul sezon din Emily in Paris pe Netflix?

După succesul uriaş pe care l-a avut inclusiv continuarea primei părţi, producătorii Netflix au anunţat că au în plan şi un sezon trei al minunatului serial filmat în capitala Franţei. Surprizele se ţin lanţ de aici, căci filmările vor avea loc atât în Paris, dar şi în Londra, acolo unde locuieşte iubitul lui Emily, cel cu care tânăra americancă s-a cuplat în sezonul al doilea, la cursurile de limba franceză.

O altă surpriză este aceea că Netflix a anunţat nu doar sezonul 3 pentru Emily în Paris, ci şi sezonul 4. Da, aţi citit bine, şi continuarea va avea la rândul ei o continuare. Rămâne de văzut însă când vor fi lansate, cert este că filmările încă nu au început, vor debuta în aceasta primăvară.

Conform calculelor fanilor, însă, aceştia se aşteaptă ca până la finalul anului 2022 să ruleze pe Netflix şi sezonul al treielea din Emily in Paris. Pentru sezonul 4 nu se ştie când şi cum va fi difuzat, dacă va apărea separat sau nu de sezonul 3, ca o continuare a acestuia, dar fanii zic merci doar că nu mai stau cu emoţiile la gândul că serialul s-ar putea încheia odată cu partea a treia.

Alte seriale interesante de pe Netlifx ce îşi aşteaptă continuarea sunt Ginny şi Georgia, Jocul Calamarului, Bridgerton şi multe altele, filme care au marcat încă de la apariţie şi pe care oamenii de abia aşteaptă să le vadă.