Gabriela Dinu Știri 17.03.2022 20:46

Când apare sezonul 2 al serialului Netflix Ginny and Georgia

Când apare sezonul 2 al serialului Netflix Ginny and Georgia

Ginny şi Georgia este un serial de pe platforma Netlfix, care a apărut cu un sezon unic, în 2021. Recent, producătorii au anunţat că va exista şi sezonul al doilea, iar fanii show-ului aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va fi disponibil.

După cum v-am spus, Ginny şi Georgia a apărut pe data de 24 februarie 2021 pe platforma Netflix şi, după doar câteva luni de la apariţie, având în vedere succesul uriaş pe care l-a avut, producătorii au anunţat că va exista şi o continuare.

Când va putea fi văzut pe Netflix sezonul 2 din Ginny şi Georgia?

Prima parte a serialului are 10 episoade, genul său este de comedie romantică, iar producătorii Ginny şi Georgia sunt Debra J. Fisher, Jeffrey Tahler, Holly Hines, Dan March, în timp ce la scenariu au lucrat Sarah Lampert, Debra J. Fisher, Mike Gauyo, Ali Laventhol.

Personajul principal al serialului este Georgia, o mamă singură şi nonconformistă, care se mută în Nordul Statelor Unite ale Americii, alături de copiii săi, pentru un nou început. Doar că, odată ajunşi în New England, fantomele trecutului par să nu îi dea pace şi se află tot felul de lucruri despre bărbaţii cu care a fost mai înainte.

În acelaşi timp, fiica sa, Ginny, încearcă să se acomodeze la noua viaţă şi mama ei descoperă o plăcere neagră a acesteia, aceea de a se automutila prin…ardere. Toate acestea, dar şi multe alte picanterii, pot fi văzute în prima parte a serialului, iar continuarea, din sezonul al doilea, va putea fi urmărită pe Netflix în vara acestui an.

Citeşte şi:

Lista tuturor codurilor secrete din Netflix. Iată ce deblochează fiecare dintre ele
Când apare sezonului 2 al serialului Jocul Calamarului. Netflix a dat primele informații despre Squid Game

Distribuţia serialului Ginny şi Georgia este formată din actori mai puţin celebri, dar cu o mare priză la public, precum Brianne Howey, Scott Porter, Karen LeBlanc, Antonia Gentry, Katie Douglas, Raymond Ablack, Alisen Down, Sabrina Grdevich, Tommie Amber Pirie.