Gabriela Dinu Știri 22.02.2022 07:39

Călin Hagima: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri – Date biografice

Călin Hagima: CV, vârstă, înălțime, familie, soție, afaceri, venituri - Date biografice

Cătălin Hagima este soţul celebrei cântăreţe şi vedete TV, Roxana Nemeş. Despre el nu se ştiu foarte multe, căci a fost întotdeauna o fire mai retrasă, dorindu-şi să se ocupe de afaceri în linişte, dar odată ce s-a cuplat cu fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, acesta a început să apară mai des în lumina reflectoarelor.

Hagima este un antreprenor din Cluj, iar fosta concurentă de la Kanal D a vrut să le povestească tuturor cum şi-a întâlnit dragostea vieţii. Cei doi aveau o relaţie de mai mulţi ani, atunci când au decis să îşi unească destinele.

Cine este şi cu ce se ocupă soţul Roxanei Nemeş, Cătălin Hagima?

Asta după ce Cătălin Hagima a cerut-o în căsătorie pe Roxana Nemeş cu un inel în valoare de 20.000 de euro, cât o garsonieră: „Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea:

«Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș într-un interviu pentru revista VIVA.

Date Biografice Cătălin Hagima: înălțime, greutate

Nume complet: Hagima Cătălin
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Cluj
Partener: Roxana Nemeş
Greutate: 87 kg
Înălţime: 1,85 m

Atunci când s-au căsătorit, adică în luna septembrie a anului 2021, Roxana avea 31 de ani, iar Cătălin 42. Cei doi s-ar mai fi iubit şi în trecut, pe vremea când Nemeş era implicată într-o relaţie cu agentul său de atunci, Radu Groza. Gurile rele spun că şi Cătălin şi-a înşelat iubita oficială pe vremuri, tot cu Roxana Nemeş.

Doar că el se iubea atunci cu o altă „Rocsană”, însă Marcu. Aceasta se întâmpla în 2015, când Rocsana Marcu încă nu se mutase în Marea Britanie.

Averea lui Hagima este uriaşă, el având în Cluj mai multe afaceri, printre care şi o firmă de producţie video.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: