Gabriela Dinu Știri 03.11.2022 11:01

Când are loc Black Friday la eMag în 2022

Când are loc Black Friday la eMag în 2022

UPDATE. Vicepresedintele eMag a anunta oficial data cand va avea loc Black Friday la cel mai mare magazin online din Romania. Black Friday 2022 va avea lor pe 11 noiembrie.

Black Friday este cea mai aşteptată zi din an pentru vânătorii de reduceri pe eMag. În 2022 va fi pentru a 12-a oară campania de reduceri în „vinerea neagră” şi clienţii aşteaptă cu nerăbdare să afle când va avea loc aceasta.

Evenimentul de shopping cu cele mai mari oferte de la eMag se desfăşoară într-o singură zi, în luna noiembrie. Pe aplicaţie sau pe site, vor fi disponibile reduceri uriaşe pentru televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion şi articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală pentru adulţi şi copii, mobilă, jucării, anvelope sau alte produse speciale, cum sunt vacanţele, cazările, biletele de avion şi nu numai.

eMag, surprize uriaşe pentru clienţii săi de Black Friday, în 2022

Înainte de cel mai mare eveniment din industria comerţului online, reprezentanţii eMag vă recomandă să aveţi instalată aplicaţia, care trebuie să fie şi actualizată cu cea mai recentă versiune care este disponibilă.

Totodată, să aveţi toate datele completate în cont, adresele de livrare, pentru a vă putea comanda produsele rapid, căci stocurile reduse se vând aproape instant şi nu aveţi timp de pierdut de Black Friday, care la eMag va avea loc pe data de 11 noiembrie 2022. La fel, dacă veţi prefera plata cu cardul, să vă adăugaţi toate datele în cont încă dinainte de ziua reducerilor, pentru a evita blocajele şi întârzierile, care vă pot costa produsele preferate.

Citeşte şi:

Black Friday la eMag. Cinci telefoane mai bune decât Iphone 13 cu prețuri nebune
Nemaiîntâlnit. Ce s-a întâmplat în primele 10 minute pe eMag de Black Friday

În cazul în care veţi avea toate datele introduse în cont, iar plasarea comenzii a fost realizată cu succes, produsele pe care le-ai selectat vor fi rezervate automat şi deja va începe livrarea în showroom-ul eMag, prin curier, easy-box sau chiar la un oficiu poştal. De reţinut este că cererea este extrem de mare de Black Friday şi pot avea loc întârzieri mari. Nu vă pierdeţi răbdarea şi puteţi apela serviciul de relaţii cu clienţii al eMag şi solicita informaţii cu privire la livrarea coletului vostru.