Gabriela Dinu Vedete 19.02.2023 12:52

Cabron: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Cabron: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Cabron este un cunoscut rapper şi trapper din România, născut pe 31 mai 1983 la Ploieşti. Numele său real este Alexandru Minculescu şi puţini sunt cei care ştiu asta.

S-a lansat în muzică în 1999, atunci când a lansat formaţia Codu’ Penal, alături de Shobby. Au avut o mulţime de piese în 100 Media Forest, al celor mai difuzate melodii ale anilor 2013 şi 2014.

Ce făcea Cabron înainte să fie celebru

Avea doar 3 ani când a început să îşi arate talentul muzical, cântând piesa „I just called to say i love you”, iar tatăl său îl punea să asculte muzica artiştilor precum Stevie Wonder, Jimmy Hendrix sau James Brown. Despre ei, Cabron zice ca i-au influenţat începuturile carierei, dar şi prezentul.

În 1990, acesta avea casete muzicale ce erau ascultate inclusiv la scară naţională, deşi avea doar 11 ani. Atunci când a înfiinţat Codu’ Penal alături de Shobby, acesta a realizat trei albume ale căror piese sunt ascultate şi azi. Despre “În Familie (pentru bani)” (2003), “Pe Viață” (2004), “Apocalipsa” (2006) este vorba.

„Nu pot să mai suport” este, cu siguranţă, una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Cabron, care a colaborat cu Nico pentru această piesă. Pe albumul artistei s-au regăsit mai multe melodii compuse de artist.

Cabron, o carieră începută la vârsta de 3 ani

În 2005, alături de colegul său de trupă Shobby, Cabron realiza compilaţia “Hip-Hop Greu de Difuzat”, pe care o dedicau lui Şişu. Acesta avea grave probleme cu legea şi fusese luat la închisoare. Cu ocazia acestei compilaţii, Cabron a colaborat cu artişti precum Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esențial, Mark, Jamaika, Sharky. După ce Şişu era eliberat, Cabron scotea o melodie alături de el şi Puya, vorbim despre Dependent, ce face parte din albumul „O mare familie”, care conţine alte melodii foarte cunoscute şi azi.

Din 2007, Cabron renunţa la colaborarea cu Shobby şi se axa pe cariera muzicală solo, lansând albumul „Prin ochii mei”. Doi ani mai târziu, începea să lucreze cu Smiley la casa lui de producţii, HaHaHa Production şi a lansat o mulţime de melodii comerciale, cu artişti cunoscuţi de public. Whats’Up, Pacha Man, Jazzy Jo, Loredana Groza, Guess Who, trupa Voltaj, Andra, Nicoleta Nucă, Feli, Keed, Cristi Pancu, JoShift, Cally Roda, Jon Băiat Bun, Dj Wicked.

Colaborarea de succes cu Theo Rose

În 2022, Cabron a scos o piesă şi cu Theo Rose, una dintre cele mai iubite artiste din noua generaţie. Melodia Fructul interzis s-a bucurat de un real succes iar colaborarea dintre ei pe cât de surprinzătoare, pe atât de interesantă, nu s-ar opri aici.

Cu melodia mai sus amintită, Cabron a câştigat premiul Hip Hop Trap la Romanian Music Awards din 2022, de aceea acesta mărturisea că pe viitor îşi doreşte să colaboreze din nou cu actriţa din serialul Clanul, de la Pro TV.

Pare un dur pe scenă, dar este, la bază, un familist convins. Alexandru Minculescu şi-a cunoscut soţia în Ploieşti, acolo unde locuieşte şi în prezent. Este mare fan al echipei locale, Petrolul Ploieşti, şi nu a ascuns niciodată asta. Se iubeşte cu Geanina încă din adolsecenţă şi spune că nu ar da viaţa din oraşul natal pe nimic în lume. Cei doi au împreună şi un băieţel, pe nume Nikolas.

Cabron, despre viaţă şi familie

”Sunt din Ploieşti şi nu m-aş muta niciodată de aici. Dacă am vreo belea, ţip mai tare şi vin toţi la mine. Aici am crescut, aici am întâlnit-o pe Geanina. Ne-am cunoscut la liceu, în clasa a XII-a, iar de atunci ea este iubita şi soţia mea, suntem de 18 ani împreună. A fost greu să o cuceresc deoarece pe-atunci nu aveam net, erai faţă în faţă cu persoana de care îţi plăcea, iar emoţiile te făceau să uiţi tot.

Cabron, alături de soţia Geanina şi de fiul lor, Nikolas. Sursa foto: Facebook
Cabron, alături de soţia Geanina şi de fiul lor, Nikolas. Sursa foto: Facebook

Îmi amintesc că i-am compus o piesă frumoasă pe care o are şi acum pe casetă. Am făcut facultatea, apoi în 2007 ne-am mutat împreună, ne-am căsătorit, şi avem un băieţel în vârstă de 9 ani, Nikolas. Cum e viaţa după 18 ani de relaţie? Este frumoasă, eu cânt rapp, Geanina ascultă Celin Dion, băiatul cântă la pian. Suntem într-o armonie frumoasă, mergem la film, ne plimbăm, ea preferă marea, şi da, ne alintăm. Ea îmi spune «iubirea mea», eu îi spun pe nume pentru că nu prea sunt aşa cu dulcegăriile”, a povestit durul Cabron.

Cabron biografie: Vârstă, înălțime

Nume complet: Minculescu Alexandru (Cabron)
Data nașterii: 31 mai 1983
Locul nașterii: Ploieşti, România
Vârstă: 40 de ani
Înălțime: 1,80 m
Greutate: 85 de kg
Copii: Nikolas

Pentru că a vrut tot timpul să afişeze o imagine rece, implacabilă, şi-a ales numele de scenă „Cabron”, care în limba spaniolă înseamnă nemernic. A fost modul său de a arăta cine este în muzică, fără să se reflecte asta şi în viaţa sa personală.