Mocanu Cosmin Black Friday 10.11.2021 10:23

Black Friday 2021 la eMag. Care este, de fapt, motivul pentru care ține secretă ora de începere

Black Friday 2021 la eMag. Care este, de fapt, motivul pentru care ține secretă ora de începere

Campania de Black Friday 2021 presupune un efort dublat pentru angajații marilor retaileri, eMAG fiind unul dintre cei mai căutați în această perioadă. Una dintre enigmele care țin de eMag e legată de ora la care începe campania de Black Friday. Ceea ce știm e că ofertele de Black Friday încep dimineața. Lucrurile s-au schimbat în ultimii ani, iar conducerea eMag a adus schimbări care au îmbunătățit site-ul.

Poți vedea AICI toate reducerile de Black Friday la eMag, unele din ele chiar sunt spectaculoase. Dacă în urmă cu șase-șapte ani evenimentul începea de la miezul nopții, acum concurența e dimineață. Black Friday la eMAG are un istoric stufos. În 2011, de exemplu, retailerul a comunicat ora oficială și, practic, site-ul a picat după ce zeci de mii de oameni au intrat pe el în același timp. Apoi, pentru a evita acest eveniment neplăcut, compania a ținut ora secretă. Așa a fost și în 2020.

De ce ține eMag ora secretă de Black Friday

Totuși, eMag nu îi lasă pe clienți să își pună reminder pe telefon pentru ziua de Black Friday 2021. Chiar dacă ține ora secretă, eMAG și-a creat un plan prin care să atragă un număr mare de clienți. Și totul începe din aplicație. Celor care au aplicația le trimite o notificare pe telefon. După aceea, restul.

De aceea, dacă ai planuri pentru cumpărături, mai bine îți descarci aplicația. Cam ăsta e și mesajul celor de la eMag. Scopul planului e de a nu avea mulți clienți unici în același timp pe site.

Ce spune trecutul despre Black Friday la eMag

Dacă ne uităm la anii trecuți, putem anticipa ora la care începe Black Friday la eMag

În 2012, Black Friday la eMAG a început la ora 8. Apoi, în 2013 a început la ora 7. În 2014 a început tot la 7, în timp ce în 2015 magazinul și a început la 8. Trebuie menționat că în acel an, eMag a avut probleme cu un procesator de plăți În 2016, a început înainte de ora 7, o premieră, și anume la 6:55. Astfel, în 2017 a început la 6:50, în timp ce în 2018 a început la 6:57.

Când începe Black Friday la eMAG? O să fie cu câteva minute înainte de ora 7. Astfel, mulți oameni au timp să cumpere înainte să plece la serviciu.

Poți vedea AICI toate reducerile de Black Friday la eMag