Victor Dragodan Știri 09.11.2021 11:45

La ce oră începe Black Friday la eMag, pe 12 noiembrie 2021

La ce oră începe Black Friday la eMag, pe 12 noiembrie 2021

Black Friday este unul dintre cele mai așteptate momente din an, iar la eMAG evenimentul va avea loc pe 12 noiembrie 2021.  Ideea de Black Friday provine din Statele Unite ale Americii și desemnează, în mod tradițional, începutul sezonului de cumpărături de iarnă . Acesta are loc mereu în vinerea imediat următoare de după „Ziua Recunoștinței”. Poți vedea AICI toate reducerile de Black Friday la eMag

Și românii au adoptat sărbătoarea, ce a devenit un real succes, dar cu mici schimbări. Deși normal ar trebui să există o singură „zi neagră”, adică ofertele să fie disponibile doar atunci, mulți retaileri au devansat data și au prelungit ofertele și în weekendul următor. Practic, fiecare magazin în parte are propriile reguli. Chiar și așa, Black Friday este evenimentul cu cele mai multe reduceri din an.

Citește și: Cât costă, de fapt, să deschizi o franciză KFC în România și cum o poți obține

Când pică Black Friday la eMAG și la ce oră va începe

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, a venit cu precizări legate de cel mai așteptat eveniment de shopping al anului. A 11-a ediție Black Friday va avea loc la eMAG pe 12 noimebrie.

Retailerul online a oferit informații puține până acum despre cum se va desfășura evenimentul în 2021. Rămâne de văzut ce produse vor avea reduceri substanțiale în acest an. În 2019, vânzările totale pe platforma eMAG, de Black Friday, au fost de 499 milioane de lei.

La ce oră începe Black Friday pe eMAG

Având în vedere experiența edițiilor anterioare de Black Friday la eMAG, evenimentul va începe, cel mai probabil, la primele ore ale dimineții, în jurul orei 7:00, conform surselor stiridirecte.ro.  În 2020 eMAG a dat startul cumpărăturilor online în vinerea neagră la 7:25, iar ofertele au ținut până în aceeași zi la ora 23:59.

Retailer-ul îi sfătuiește pe toți cei care vor să rămână la curent cu evenimentul Black Friday să își instaleze aplicația pentru a putea fi informați cu privire la începerea evenimentului. Probabil că vor proceda la fel și în 2021.

Poți vedea AICI toate reducerile de Black Friday la eMag