Gabriela Dinu Știri 18.09.2021 09:43

Beneficii și salarii la Mega Image. Program de lucru, concedii, prime

Beneficii și salarii la Mega Image. Program de lucru, concedii, prime

Mega Image este unul dintre locurile unde te poţi angaja oricând şi vei fi şi aproape de casă, având în vedere că există o mulţime de astfel de magazine. Din rândurile următoare veţi afla ce salarii se oferă la Mega, precum şi ce prime sau program de lucru puteţi avea.

Mega Image este cel mai răspândit magazin din România, fie că vorbim despre Shop&Go-urile care par să existe la fiecare colţ de stradă sau de magazinele mari, care se întind şi pe suprafaţa a două etaje.

Câţi bani ia un angajat de la Mega Image pe lună?

Pentru a putea asigura servicii de calitate în toate magazinele, Mega Image are o mulţime de angajaţi în linia întâi, în magazine şi depozite, pentru a se asigura că merge totul ca pe roate.

Un lucrător comercial de la Mega Image are un salariu fix de 1800 lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei şi 400 de lei bonus de performanţă. Orice angajat de la Mega Image, indiferent că lucrează în magazine, depozite ori la birouri vor avea tichete de masă, prime de sărbători, abonament la servicii medicale, concediu de maternitate sau paternitate şi tichete cadou.

Dacă postul este de superior lucrurile se schimbă, la fel şi pachetul de beneficii. Un manager la Mega are un salariu uriaş, de 14.000 lei pe lună şi se bucură de asigurări mdicale pentru toţi membrii familiei, are telefon şi maşină de serviciu, cu un program flexibil de lucru. Poate lucra oricând de acasă. Tot firma îi oferă şi abonamente la sala de fitness ori masaj, participarea gratuită la traininguri şi formări profesionale.

Programul de lucru la Mega Image este de 8 ore şi oamenii vor lucra în schimburi şi ture în funcţie de specificul magazinului în care s-au angajat. Concediile se pot lua oricând doresc angajaţii, însă este de reţinut faptul că aici se lucrează foarte mult şi în preajma sărbătorilor, dar de fiecare dată angajaţii au liber în ziua de Crăciun şi a doua, pe 1 ianuarie şi în a doua zi de Paşte.