Gabriela Dinu Știri 20.09.2021 15:28

Beneficii și salarii la Kaufland. Program de lucru, concedii, prime

Beneficii și salarii la Kaufland. Program de lucru, concedii, prime

Kaufland un retailer german pătruns pe piaţa din România de mai mulţi ani. Este „frate” cu celălalt mare magazin ajuns la noi în ţară, LIDL, dar au strategii diferite de vânzare şi marketing.

Dacă vă întrebaţi care este procedura de angajare în Kaufland, ei bine trebuie să ştiţi că aveţi nevoie doar de un CV actualizat, pe care îl puteţi depune fie online, fie în magazinul la care doriţi să lucraţi.

Cum te poţi angaja la Kaufland şi ce salarii se oferă?

Trebuie luat în calcul şi faptul că joburile nu răsar peste noapte şi durează până când se eliberează un post. Asta dacă nu cumva aplicaţi în urma unui anunţ făcut chiar de Kaufland, căci atunci mergeţi „la sigur” şi mai aşteptaţi doar să fiţi contactat în vederea programării interviului.

Un casier la Kaufland are un salariu net de 3500 de lei şi pentru fiecare angajat de pe acest departament beneficiile, după cum au scris actualii sunt foştii angajaţi pe platforma undelucram.ro, sunt următoarele:

  • Tichete de masă;
  • Program flexibil de lucru;
  • Concediu de maternitate & paternitate;
  • Concediu de creștere a copilului;
  • Concediu medical;
  • Tichete cadou;
  • Teambuildinguri / evenimente de relaxare oferite de către companie;
  • Săptămâna de securitate și sănătate în muncă;
  • Petrecere de final de an.

Odată cu avansarea în funcţie, beneficiile sunt sporite şi se adaugă asigurări medicale şi nenumărate altele. La capitolul negativ, punctele slabe, conform angajaţilor Kaufland, lipsesc următoarele: prime de vacanţă sau de sărbători, al 13-lea salariu, abonamente cu servicii medicale incluse, asigurări medicale pentru membrii familiei, pensie facultativă, telefon şi maşină de serviciu, nu se poate lucra de acasă şi nu există un abonament de fitness ori masaj.

Un şef de departament cu experienţă în domeniu va câştiga suma de 4.500 de lei, în timp ce un şef de raion sau un casier coordonator va lua 3.500 de lei. Adjunctul managerului de magazin va lua 4.200 de lei şi trebuie reţinut faptul că se oferă şi prime şi bonusuri de obiectiv. Un economist financiar cu peste 10 ani în domeniu câştigă în jur de 5.000 de lei net, plus bonusuri şi tichetele de masă aferente.

La Kaufland, concediile se iau după bunul plac, în limita celor 21 de zile legale. În zilele de sărbătoare se lucrează, dar de Crăciun, 1 ianuarie şi Paşte, toţi angajaţii Kaufland au liber.