Gabriela Dinu Știri 25.10.2022 09:30

Armin Nicoara: varsta, tarif cantari, sotie

Armin Nicoara: varsta, tarif cantari, sotie

Armin Nicoară este un saxofonist cunoscut în România, mic de statură, care dă impresia unui adolescent inocent. Este proaspăt căsătorit, recent a luat-o de soţie pe colega de scenă, Claudia Puican.

Are 24 de ani, cântă la evenimente încă de când era foarte mic, iar tariful său şi al formaţiei sale pentru o oră de recital la un eveniment este de 5.000 de euro.

Cine este, de fapt, Armin Nicoară?

Provine dintr-o familie bogată, care la vârsta majoratului i-a organizat o petrecere fabuloasă, la care au cântat artişti precum Nicolae Guţă, Puiu Codreanu sau Lena Miclăuş.

Tot pe scenă a cunoscut-o şi pe Claudia Puican, cea care i-a fost şi colaboratoare, iubită şi, de foarte puţin timp, şi soţie. ”Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, povestea într-un interviu Claudia Puican, consoarta lui Armin Nicoară.

Familia sa face şi ea muzică, tatăl său este cântăreţul Petrică Nicoară, are un frate mai mic pe nume Armando Nicoară, cel care îi este şi manager şi impresar. La vârsta de 15 ani, Armin a fost diagnosticat cu diabet, după ce a acuzat mai mult timp o sete excesivă. Doi ani a refuzat tratamentul cu insulină, pe care a fost nevoit, în cele din urmă, să îl facă.

Date Biografice Armin Nicoară: înălțime, greutate

Nume complet: Nicoară Armin
Data naşterii: 1998
Locul naşterii: Cluj, România
Partener: Claudia Puican

A colaborat şi cu Vlăduţa Lupău, multă lume i-a văzut chiar împreună, fapt negat însă de amândoi. Cântăreaţa este căsătorită cu Adi Rus, cu care era într-o relaţie încă de pe vremea când lucra alături de Armin Nicoară, şi au împreună un băieţel.

Au avut un eveniment deosebit, desprins parcă din basme, la care au participat sute de invitaţi, familie, prieteni şi oameni din industrie. Au avut şapte perechi de naşi şi nu i-a interesat darul de la nuntă, după cum povestea chiar Armin, care zice că mama sa s-a ocupat de strângerea banilor.