Gabriela Dinu Știri 09.04.2021 20:44

Antena 1 nu mai difuzează emisiunea Burlacul vinerea. Care e motivul real pentru care show-ul lui Andi Constantin a fost mutat

Antena 1 nu mai difuzează emisiunea Burlacul vinerea. Care e motivul real pentru care show-ul lui Andi Constantin a fost mutat

Cel mai nou show al Antenei 1, Burlacul, cu fosta ispită Andi Constantin în rolul principal nu se va mai difuza vinerea de la 0ra 20:30, aşa cum începuse iniţial.

Audienţa slabă i-a determinat pe şefii Antenei 1 să mute producţia pe un alt tronson orar. După cinci emisiuni difuzate, Burlacul nu a mişcat deloc în audienţă, aşa că şefii din Intact au renunţat la el.

De ce nu se mai difuzează Burlacul vinerea la Antena 1?

Mai exact, de acum, Burlacul se va vedea doar joia, de la ora 23:00, după ce se termină serialul Adela, tot o producţie a Antenei 1. Astfel, emisiunea nu va mai apărea niciodată vinerea, a fost mutată joia, la o oră mult mai târzie.

Antena 1 spera ca prin Burlacul să ţină piept producţiilor colosale de la Pro TV, Românii au talent, şi Survivor de la Kanal D, însă degeaba. În audienţe nu s-a simţit deloc, aşa că decizia de a muta Burlacul a fost inerentă.

Emisiunea Burlacul revenise la Antena 1 după cinci ani de pauză, cu Răzvan Fodor în rolul de prezentator. Iniţial, se vorbea că personajul principal al acestei emisiuni ar fi Jador, însă cântăreţul a ales să meargă în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Survivor.

Cine e Andi Constantin?

Fost concurent la Insula iubirii, apoi ispită în acelaşi show, Andi Constantin nu este deloc străin de emisiunile TV. Nici de ale concurenţilor, căci acesta a participat şi la prima ediţie Survivor de la Kanal D, când a făcut parte din echipa Războinicilor.

De-a lungul timpului a fost implicat şi într-un scandal, fiind un personaj oarecum controversat, care a recunoscut că a făcut videochat de dragul banilor. A preferat să fie asumat şi ca nimeni să nu-i poată arunca asta în faţă ca un reproş, aşa că a recunoscut din proprie iniţiativă.

De acum, Burlacul cu Andi Constantin se vede doar joi, de la ora 23:00, pe Antena 1, după serialul Adela.