Gabriela Dinu Știri 14.02.2024 15:15

Andreea Vasile CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit Familie, Avere

Andreea Vasile CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit Familie, Avere

Andreea Vasile este o actriţă din România, născută pe 19 ianuarie 1981, la Râmnicu Vâlcea. A fost logodită cu Mihai Bendeac şi mai este cunoscută pentru rolul avut în serialul Umbre.

În 2008, aceasta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi a fost concurentă în primul sezon al emisiunii Big Brother de la Prima TV, ajungând până în finală.

Cine este, de fapt, Andreea Vasile şi ce scrie în CV-ul ei?

După ce a cunoscut celebritatea, aceasta a primit propria emisiune, Ya baby, despre viaţa de noapte din Capitală. Emisiunea se difuza la Atomic TV, un post muzical cunoscut la acea vreme. Andreea Vasile a prezentat şi emisiunea Dimineaţa devreme, alături de Doru Iuga, de la OTV.

Filmul cu care a debutat se numeşte La urgenţă, în care a jucat rolul unei fete în vârstă de 23 de ani ce avea tumoare la colon. Au urmat şi alte roluri, după cum urmează: Bani, Eu, Luna verde, Holiday at the seaside, Umbre, De ce eu, Spid, Love, Fixeur, Charlton Heston şi Apostolul Bologa.

A fost logodită cu Mihai Bendeac

Înainte să devină celebri, Andreea Vasile şi Mihai Bendeac au avut o relaţie serioasă, au locuit împreună, au fost logodiţi şi chiar urmau să se căsătorească. N-a fost să fie şi s-au separat, dar Bendeac are numai cuvinte de laudă la adresa ei:

„Sunt drumuri și drumuri în viață. Acum Andreea a ajuns actriță. Și asta o spun eu, care sunt foarte rău la critică și foarte nemilos. Dar acum spun: Andreea Vasile, Adela Popescu și încă două nume sunt viitoarele staruri ale actoriei românești. Bravo, Andreea! Sunt onorat că am fost logodnicul tău (și, da, n-am uitat ca ți-am dat foc la baie încercând să curăț cada). Sunt fericit că, deși ai tăi ți-ar lua mâine un Mercedes, tu stai cu Golful 4 până când o să îți iei altceva din banii tăi”, scria actorul pe blogul său.

Ajunsă în prezent la vârsta de 40 de ani, Andreea Vasile este căsătorită cu regizorul Tudor Giurgiu şi au împreună un băieţel, pe nume Alexandru Mihai.

Date Biografice Andreea Vasile: înălțime, greutate

Nume complet: Vasile Giurgiu Andreea
Data naşterii: 6 august 1981
Locul naşterii: Râmnicu Vâlcea
Partener: Tudor Giurgiu
Înălţime: 1,68 m
Greutate: 50 kg