Păcuraru Stelian Vedete 02.05.2022 08:24

Andia: CV, vârstă, înălțime, nume real, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Andia: CV, vârstă, înălțime, nume real, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Dacă ai deschis vreodată Youtube-ul, atunci ai auzit, în mod clar, de Andia. Aproape fiecare piesă pe care o scoate în ultima perioadă ajunge în trending și face milioane de vizualizări. Dar cine este Andia, fata pe care s-ar putea să n-o recunoști după nume sau imagine, dar ale cărei melodii sigur le-ai ascultat de nenumărate ori?!

La 22 de ani, cariera Dianei Constantin avea să se schimbă în mod radical. Evident că în bine. Era selectată drept noua solistă în trupa DJ Project, iar de aici până la colaborări cu alți artiști cunoscuți și, mai apoi, piese solo a mai fost doar un pas.

Andia: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Andia și-a început cariera muzicală în orașul natal, Roman, acolo unde a bifat cam toate concursurile muzicale pentru copii. Și-a continuat studiile și a continuat și cariera muzicală. Până să ajungă cunoscută, Andia a mers în diferite studiouri, atât din Roman cât și din București, unde a tras diferite piese.

”Retrograd” este prima piesă semnată de DJ Project în colaborare cu Andia, iar vocea Dianei i-a cucerit instant pe toți. ”O voce caldă, încărcată de emoție, e o prezență fresh în industria noastră muzicală”, au spus cei de la DJ Project, în momentul în care au anunțat colaborarea cu Andia. Piesa a fost lansată în 2019, e ascultată și în 2022 și a strâns peste 34 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Au urmat apoi colaborările cu Spike pentru piesele ”Salcâmii” și ”Anotimpuri”, iar Andia s-a transformat deja într-o certitudine în industria muzicală din țara noastră.

Date biografice Andia: înălțime, greutate

Nume complet: Diana Constantin
Data naşterii: 1997
Locul nașterii: Roman
Vârsta: 25 de ani
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 51 kg

Chiar dacă are o voce senzațională, Andia n-a urmat neapărat cursuri de specialitate. Andia a terminat Academia de Studii Economice (ASE) din București, iar masteratul și l-a dat tot în zona economiei. Totuși, e îndrăgostită și de psihologie.

Îmi place mult psihologia, deci cred că aș fi fost un bun psiholog. Cea mai mare realizare este că am ajuns până aici în cariera mea muzicală. Sunt extrem de recunoscătoare. Am încredere că totul va fi din ce în ce mai bine. Cel mai frumos lucru a fost când mi s-a spus că inspir oameni”, a declarat Andia pentru unsitedemuzica.ro