Ioana Filipescu Vedete 07.01.2024 13:12

Ana Porgras: varsta, biografie, iubiti, familie, surse de venit, concurent Survivor 2024

Ana Porgras: varsta, biografie, iubiti, familie, surse de venit, concurent Survivor 2024

Ana Porgras este o fostă gimnastă, medaliată cu aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010. După ce s-a retras, Ana avea să ajungă în echipa Faimoșilor, de la ”Survivor 2021”. A fost a doua concurentă care a părăsit competiția, dar s-a întors în Dominicană în ianuarie 2024, la cel mai nou Survivor România, în care participă cei mai tari foşti concurenţi.

Spune că nu a participat pentru bani și nici pentru faimă. L-a cunoscut acolo pe Zanni, iar presa mondenă a avansat ideea că între ei s-a înfiripat o relație. Cert e că relația lor de amiciție s-a rupt la scurt timp după finala ”Survivor”. Zani a acuzat-o, ea i-a dat un răspuns tăios.

Ana Porgras biografie: vârstă

Nume complet: Ana Porgras

Data nașterii: 18 decembrie 1993

Locul nașterii: Galați

Vârsta: 31 de ani

Înălțime: 1,53 m

Greutate: 48 de kg

A fost Zanni iubitul Anei Porgras?

Ana Porgras a participat la ediția din 2021 ”Survivor România”. Jador era cel care o ”exmatriculată” pe fosta gimnastă, după ce a nominalizat-o. Relația cu Zanni, un alt concurent celebru, a fost imediat taxată. Ana avea să infirme idila, că între ei nu a fost decât o conexiune specială. A mai afirmat că între ea și Zanni a fost o apropiere naturală.

„Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu, avem o conexiune a noastră… E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explic. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, spunea Ana Porgras.

De un an, Ana iubește, însă. Doar că l-ar ține ascuns pe iubitul ei. A apărut pe Instagram, unde și-a declarat iubirea.

Drama din familia Anei Porgras

Ana Porgras a avut o copilărie chinuită. A provenit dintr-o familie săracă din Bârlad, care însă a făcut minuni pentru ca fata lor să ajungă gimnastă. Părinții ei îi dădeau adesea să mănânce și din porția pe care o primea sora ei mai mare.

Dar eforturile au meritat. Ana a făcut performanță în gimnastică, chiar dacă a pus punct carierei la doar 18 ani, după ce a suferit o severă accidentare la cot. Se retrăgea în anul 2012.

Să amintim că Ana Porgras a câștigat aurul mondial, la Jocurile de la Rotterdam. Iar palmaresul ei nu se rezumă doar la această medalie. A luat aur la bârnă, la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și la paralele, la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra, din 2009.