Gabriela Dinu Survivor Romania 13.02.2023 10:09

Alina Radi: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Alina Radi: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Survivor România continuă la Pro TV şi la ultima ediţie producătorii au adus concurenţi noi, pentru a întări cele două echipe. Printre aceştia se numără şi Alina Radi, care a fost cooptată în echipa Războinicilor, în ciuda faptului că este celebră.

Tot în echipa Războinicilor a fost adus şi Eduard Gogulescu, de profesie DJ. Iar în echipa Faimoşilor Pro TV a dat o lovitură de imagine, aducându-l pe Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, fost participant şi el la Survivor în sezonul precedent, dar şi pe fosta prezentatoare TV de ştiri sportive, Crina Abrudan.

Cine este Alina Radi de la Survivor România

Alina Radi este celebră în România, fiind o cântăreaţă de muzică de petrecere, însă producătorii de la Survivor România au decis ca ea să facă parte din echipa Războinicilor şi nu a Faimoşilor, aşa cum ar fi fost de aşteptat.

A ajuns în tabăra de joc din Republica Dominicană cu o şalupă, alături de noul său coleg, Eduard Gogulescu, şi spune că a acceptat să ia parte la provocarea Survivor România de dragul aventurii: „Sunt Alina Radi, am 34 de ani, vin din Timişoara. Sunt mamă şi solistă şi am venit să mă bucur de cea mai mare experienţă pe care o pot avea, şi anume experienţa marelui joc Survivor România”, a mărturisit Alina Radi la Pro TV.

Pentru cine nu o ştie deja, este o cântăreaţă de muzică de petrecere, originară din Timişoara, are 34 de ani şi este mama unui băieţel. Din muzică, aceasta face bani frumoşi, în special de la evenimentele unde merge alături de formaţia sa şi încasează între 2.500 şi 4.000 de euro pentru un recital, în funcţie de durata şi tipul acestuia.

Alina Radi este o cântăreaţă de muzică populară din Timişoara, mama unui băiat pe nume Dario. Atunci când şi-a cunoscut soţul, acesta era implicat într-o altă căsnicie şi în presa de specialitate a fost un adevărat scandal. Bărbatul a luat-o de mână pe Alina şi au mers împreună la o emisiune TV pentru a lămuri lucrurile:

Alina Radi, acuzată că i-a spart casa iubitului ei

„E prea mult sa spunem ca Alina Radi mi-a spart familia. Acolo lucrurile erau in neregula si probabil s-a ajuns mai departe de cand am cunoscut-o pe Alina. Casnicia mea nu mai mergea cum a mers. Nu mi-a pus nimeni pistolul la cap. Cu sotia mea am ramas in relatii bune. Noi avem o relatie foarte dificila, azi suntem impreuna, maine nu”.

Şi Alina Radi a vrut să discute despre subiectul sensibil al relaţiei sale. Cu Dario în braţe, un bebeluş pe vremea aceea, aceştia s-au înfpţişat în faţa camerelor de filmat pentru a pune capăt acestui scandal. „S-a scris ca i-am distrus eu casnicia si tocmai din acest motiv am venit toti trei aici. E pentru prima data cand suntem toti trei intr-o emisiune. Noi am inceput o relatie acum un an, parintii lui au fost de acord. Apoi familia lui s-a intors si toti sunt impotriva noastra. M-au dat pe la televizor ca i-am spart familia si i-am distrus casnicia. El mi-a spus ca o divorteze, ca vom fi impreuna, ca vom fi o familie. La inceput nu am vrut sa pastrez copilul. Eu sunt satula, am ajuns la capatul puterilor.”

Relaţia lor nu a durat prea mult, Alina s-a reorientat şi s-a iubit vreme de mai mulţi ani cu Nick Rădoi şi au făcut deliciul presei tabloid cu apariţiile lor. Nici cu afaceristul nu a ţinut prea mult relaţia, iar aceasta anunţa la finalul anului trecut că şi-a găsit, din nou, liniştea, în braţele altcuiva: ”Este un bărbat frumos și cam atât, nu pot să vă dau prea multe detalii. Nu e persoană publică, nu își dorește să apară.”.

La un pas de tragedie, în vacanţă

În vara anului 2019, Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România, se afla alături de familie şi prieteni într-o vacanţă în Halkidiki, Grecia, când o furtună teribilă a făcut ravagii şi a măturat tot în calea ei. Mai mulţi oameni au fost răniţi, ori şi-au pierdut viaţa. A fost o adevărată tragedie, după cum a povestit artista:

„O mămică şi copilaşul ei s-au aşezat la masă, la o terasă, dar nu a apucat să ia decât două guri de mâncare când acoperişul a picat peste ei şi au murit pe loc. Un copac s-a prăbuşit peste un tătic şi copilul lui, în timp ce căutau adăpost. Noi ne-am îngrozit. Totul în jur a fost măturat de ape. Copacii, acoperişurile şi terasele au fost practic luate de vânt. Pe drum curgeau şuvoiauje de apă cu mâl. Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Să vezi cum cad copacii pe drum ca popicele e ceva ce nu poţi descrie în cuvinte. Curentul electric a fost întrerupt, iar aavaria a ţinut până a doua zi. Noi suntem o gaşcă mare de români, 8 familii cu 12 copii”.

Drama Alinei Radi: prietena ei s-a sinucis

În luna mai a anului trecut, o ştire şoca România. Iulia, o femeie în vârstă de 33 de ani, se arunca de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje, ţinându-şi în braţe cei doi copii, un băieţel şi o fetiţă. „Și-a iubit copiii foarte mult.(…) Urmau să se recăsătorească. Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva. Copilul ăsta e un copil atât de bun, o iubea…. Nu că o iubea, o diviniza! Cazul ăsta a dărâmat o țară întreagă. Orice femeie care e mamă, e imposibil să nu fi dat o lacrimă când s-a aflat de tragedia asta”, a povestit Alina Radi.

Pe Alina Radi o puteţi vedea în competiţia Survivor România în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, pe Pro TV.