Gabriela Dinu Vedete 10.02.2024 13:02

Alina Plugaru CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alina Plugaru CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alina Plugaru este o fostă actriţă de filme pentru adulţi din România, născută pe 18 decembrie 1987 la Vaslui. Iniţial, a lucrat ca dansatoare şi model, iar în 2006 s-a alăturat industriei adult, fiind supranumită regina porno.

Avea doar 15 ani când s-a mutat în Bucureşti pentru a avea o carieră în modeling. Un an mai târziu, Alina Plugaru dansa ca animatoare în show-uri erotice, iar atunci când a făcut o vizită de curiozitate pe platoul de filmare unde se turna un film pentru adulţi s-a decis că asta vrea să facă şi ea.

Ce scrie în CV-ul Alinei Plugaru?

Imediat cum a împlinit vârsta majoratului, aceasta s-a alăturat industriei, alături de actorul şi regizorul Zenza Raggi şi a apărut în peste 20 de astfel de filme. Alina Plugaru a fost extrem de apreciată în domeniu şi chiar a primit o mulţime de premii la concursurile de specialitate. A fost considerată unul dintre cei mai importanţi piloni care au dus la dezvoltarea industriei erotice de la noi din ţară. A avut mai multe nume de scenă, Alina, Alina Blu, Enryka, Enrika Dolls, Erika, Enrika, Enrika Dols, Alina Blue, Crystal, Ellie, Eve, Nicole, Selena, Magda și Candy, după ce la început şi-a folosit numele real.

Fizicul ei a făcut-o ca în 2009 să fie aleasă femeia ideală din România, iar la scurt timp şi-a anunţat retragerea din acest domeniu. S-a axat pe propria firmă, o trupă de dans erotic, susţinând dansuri şi astfel de show-uri la evenimente, petreceri private şi chiar publice. Totodată, Alina Plugaru mai face bani şi din propriul salon de masaj erotic din Bucureşti.

Alina Plugaru şi viaţa sentimentală

În 2015, Alina Plugaru a apărut la TV, în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici de la Pro TV, când lumea uitase oarecum de ea.

Alina Plugaru are o relaţie serioasă, dar nu este căsătorită, cu un bărbat al cărui nume nu a dorit să îl facă public. Se pare că acesta i-a adus liniştea pe plan sentimental, după viaţa tumultoasă avută înainte:

„Am un iubit de trei ani, sunt liniştită. Dar nu mă gândesc la o nuntă sau la un copil pentru că nu mă văd, momentan, mamă sau femeie măritată. Îmi este bine aşa cum sunt”, a mărturisit Alina Plugaru.

Date Biografice Alina Plugaru: înălțime, greutate

Nume complet: Plugaru Alina
Data naşterii: 18 decembrie 1987
Locul naşterii: Vaslui
Parteneră:
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 60 kg

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Adrian Ilie
Adrian Enache