Gabriela Dinu Vedete 02.02.2024 20:24

Adrian Enache CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Enache CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Enache este un cântăreţ de muzică pop de la noi din ţară, născut pe 12 iunie 1966 la Galaţi. Are 57 de ani şi face parte din naţionala de fotbal a artiştilor.

Adrian Enache a studiat la Şcoala nr 6 şi liceul Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, după care s-a licenţiat în Metalurgie, ca inginer, în cadrul Institutului Politehnic.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Enache?

Pentru că nu i-a plăcut această latură a vieţii şi s-a simţit mereu o fire artistică, Enache s-a înscris la Şcoala Populară de Artă, iar întâlnirea cu Mihaeka Runceanu i-a schimbat viaţa. A fost solistul trupei de rock din Iaşi Phoebus, apoi a trecut la 6200.

A jucat fotbal şi chiar a făcut parte din lotul echipei naţionale de juniori al României, în sezonul 1975 – 1976, dar s-a lăsat de sport, la insistenţele părinţilor. N-a uitat fotbalul însă, iar după ce a devenit celebru s-a implicat în naţionala artiştilor, unde joacă alături de Kamara şi alte nume din industria muzicală de la noi.

Primul său hit s-a numit Moartea mea e dragostea şi apărea în 1992, când devenea tot mai curtat de televiziunile de la noi din ţară pentru diverse apariţii. O altă melodie specială pentru Adrian Enache a fost „Să fii cel mai bun”, pe care a interpretat-o alături de Monica Anghel, Vlad Fugaru şi Aurelian Temişan, pentru echipa naţională a României, la Campionatul Mondial de Fotbal.

Viaţa controversată de familie

Adrian Enache a fost căsătorit cu Corina Enache, alături de care o are pe Diana, fiica sa cea mare. Încă din timpul relaţiei cu aceasta, a fost implicat într-o aventură extraconjugală cu Iuliana Marciuc, ce a devenit tot mai serioasă până a divorţat de dragul blondei. Sunt împreună de peste 27 de ani şi au împreună un băiat, pe nume David, dar nu se gândesc să ajungă în faţa altarului, deoarece spune el că le este mult mai bine aşa.

Adrian Enache face bani doar din muzică şi din imagine, nu a strâns avere din afaceri, doar din rolurile primite în diverse producţii şi invitaţiile la evenimente.

Date Biografice Adrian Enache: înălțime, greutate

Nume complet: Enache Adrian
Data naşterii: 12 iunie 1966
Locul naşterii: Galaţi
Parteneră: Iuliana Marciuc
Înălţime: 1,86 m
Greutate: 85 kg