Gabriela Dinu Vedete 27.10.2022 13:22

Alina Ceuşan: CV, vârstă, biografie, iubiţi, surse de venit

Alina Ceuşan: CV, vârstă, biografie, iubiţi, surse de venit

Alina Ceuşan este unul dintre cei mai de succes influenceri de la noi din ţară, urmărită la ora actuală de aproape un milion de oameni pe Instagram. Aceasta produce conţinut atât pentru români, cât şi pentru fanii internaţionali, fapt care i-a adus multe critici în online.

Românii o critică des pe Alina Ceuşan, pe numele său de acum, după căsătorie Alina Tişa, pentru faptul că postează conţinut în limba engleză, însă ardeleanca preferă să aibă şi deschidere internaţională, mai ales pentru brandul său de haine.

Cine este Alina Ceuşan şi ce scrie în CV-ul ei?

Atunci când a devenit cunoscută în online, Alina Ceuşan s-a afişat cu cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenişan, blondina alături de care a fost şi în Asia Express, de la Antena 1. Cele două au făcut echipă bună în competiţie, însă nu au reuşit să ajungă în ultimul act.

Prietenia lor este dincolo de apariţii TV sau postări sponsorizate pe Instagram. Alina este căsătorită cu Raul Tişa, un cunoscut hairdresser din Cluj şi au împreună un băieţel pe nume Rock. Acesta a fost botezat de nimeni alta decât cea mai bună prietenă a mamei sale, Carmen Grebenişan.

Alina Ceuşan este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din Cadrul FSPAC din Cluj Napoca şi este de profesie blogger şi influencer, colaborând cu branduri renumite precum NIVEA, Tommy Hilfiger, H&M, L’Oreal Paris, Lee Cooper, Philips, Worldclass, Elle, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan, Altfel sau Touch Magazine.

Date Biografice Alina Ceuşan: înălțime, greutate

Nume complet: Tişa Alina
Data naşterii: 02 iunie 1992 (30 de ani)
Locul naşterii: Rârgu Mureş, România
Partener: Raul Tişa
Înălţime: 1,70 m

A intrat în această meserie după ce a avut de susţinut un examen la facultate pentru care a fost nevoită să îşi facă un blog.

Alina Ceuşan are mai multe intervenţii estetice, precum operaţia de rinoplastie, implant mamar şi nu a evitat niciodată să aplice şi la celalalte proceduri, precum injectarea de botox sau acid hialuronic. Este, totuşi, un model în online, cel care îi aduce sursele de venit, şi trebuie să îşi păstreze imaginea intactă.