Gabriela Dinu Vedete 08.02.2024 19:48

Alexandru Cicâldău CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alexandru Cicâldău CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Alexandru Cicâldău este un fotbalist român, născut pe 8 iulie 1997 la Medgidia, în Constanţa, care evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv.

Are 26 de ani, o înălţime de 1.78 şi o valoare de piaţă de 4 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. Cicâldău a învăţat să joace fotbal la Academia lui Gheorghe Hagi, de unde a fost luat la echipa under 19 a clubului.

Ce scrie în CV-ul lui Alexandru Cicâldău?

După doi ani la copii şi juniori, făcea pasul la echipa mare a clubului, unde evolua timp de doi ani. Cu Viitorul Constanţa, Alexandru Cicâldău devenea campion al României în sezonul 2016 – 2017, apoi evolua alături de aceştia în cupele europene. În 2018, Universitatea Craiova patronată de Mihai Rotaru îl transfera pentru suma de 1,5 milioane de euro. Cu oltenii, mijlocaşul a cucerit Cupa României în stagiunea 2020 – 2021 şi Supercupa României, un an mai târziu.

După trei ani petrecuţi pe Ion Oblemenco, Cicâldău era transferat de Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro. Acesta a mai evoluat şi la Ittihad Kalba şi Konyaspor, unde l-au împrumutat turcii. În prezent, joacă sub formă de împrumut la Konya, echipă unde a mai evoluat şi Ciprian Marica, iar din vară va reveni la echipa cu care se află sub contract, adică Galatasaray.

Cicâldău face avere din fotbal şi, conform informaţiilor din presa de specialitate, acesta are un salariu de aproape un milion de euro pe an, de care se ocupă Galatasaray.

Cu cine se iubeşte Alexandru Cicâldău?

Contrar aparenţelor, căci fotbaliştii de regulă sunt surprinşi în compania mai multor femei, deşi poate au relaţii serioase sau căsnicii, Alexandru Cicâldău este unul dintre fotbaliştii „cuminţi”. Acesta se iubeşte de mai mulţi ani cu Bianca Maria Petrescu, o tânără din Bucureşti, absolventă a Universităţii de Medicină din Capitală şi specializată în dermatologie. Aceasta este medic rezident la Spitalul Elias şi pentru mult timp a locuit în Turcia, alături de iubitul său. Când Galata l-a împrumutat în Arabia Saudită, Bianca s-a întors în ţară pentru a-şi continua studiile.

Date Biografice Alexandru Cicâldău: înălțime, greutate

Nume complet: Cicâldău Alexandru
Data naşterii: 8 iulie 1997
Locul naşterii: Medgidia, Constanţa
Parteneră: Bianca Maria Petrescu
Înălţime: 1,78 m
Greutate: 70 kg