Ionuț Nițulescu Actualitate 15.04.2021 16:37

Ciprian Marica, într-un nou scandal. Se întâmplă la un an după ce a fost prins cu soția prietenului său

Ciprian Marica, într-un nou scandal. Se întâmplă la un an după ce a fost prins cu soția prietenului său

Numele lui Ciprian Marica a ajuns, din nou, în atenția tuturor, după o serie de dezvăluiri făcute de Ilinca Vandici, fosta lui iubită. Se pare că scandalurile se țin scai de fostul fotbalist român. 

Acum, Ilinca Vandici a devenit mămică și are o familie superbă, însă a trecut prin clipe de coșmar pe plan personal. Aceasta a dezvăluit în podcastul lui Radu Țibulcă faptul că a fost înșelată în mod repetat de fostul fotbalist Ciprian Marica.

Dezvăluiri neașteptate făcute de Ilinca Vandici despre Ciprian Marica

Ilinca Vandici a făcut mărturisiri neașteptate despre Ciprian Marica, chiar dacă au trecut mulți ani de când cei doi nu mai formează un cuplu. Vedeta a dezvăluit că a fost înșelată de multe ori și că  afla de infidelitățile iubitului ei din greșeală.

„Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa. Certurile apăreau dintr-un singur motiv: infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea. Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”, a dezvăluit aceasta.

Aceasta a dezvăluit că în timpul relației lor, fostul fotbalist a abordat multe femei frumoase din showbiz, inclusiv pe Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?’. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a mai spus aceasta.

Dezvăluirile Ilincăi Vandici nu-l pun pe Ciprian Marica într-o lumină tocmai bună. Fostul atacant al echipei naționale a fost prins pe picior greșit în urmă cu aproape un an. Acesta a fost prins într-0 cameră de hotel din Cluj împreunu cu Ana Muntean, soția unui bun prieten al său.

Marica, prins în camera de hotel cu soția prietenului

Toată România a văzut imaginile cu Marica pe holul hotelului, înfășurat într-un prosop, în timp ce este luat la întrebări de soțul înșelat. Și-a cerut public scuze pentru episodul rușinos prin care a trecut, inclusiv soției sale Ioana.

Se pare că peste incident a trecut și Ana Muntean, care a fost iertată de soț pentru escapada amoroasă. Ana și-a schimbat complet look-ul și a devenit influencer. Are peste 22.000 de urmăritori pe Instagram și promovează un stil de viață sănătos.

Citește și: Cele mai frumoase 20 rochii de vară pe care să le porți la orice ocazie. FOTO

Aceasta postează și fotografii de familie, alături de soț și cei doi copii, semn că au trecut cu bine peste acel moment rușinos și că se bucură de viața de familie.