Gabriela Dinu Știri 17.01.2023 14:33

Alexandra Becali: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit afaceri

Alexandra Becali: CV, Biografie, Vârstă, înălţime, surse de venit afaceri

Alexandra Becali este una dintre cele trei fiice ale patronului de la FCSB, Gigi Becali. S-a născut în 1996, are 27 de ani şi provine dintr-o familie celebră şi înstărită de la noi.

Tatăl său este patronul celebrului club de fotbal Steaua şi este un personaj efervescent din România. Mama sa, Luminiţa Becali, este mult mai retrasă, nu îşi face apariţia la evenimente mondene, doar la cele din familie şi întotdeauna la braţul soţului.

Ce studii are Alexandra Becali?

Alexandra Becali este nepoata lui Tase Becali şi a Alexandrinei Becali şi mai are două surori, pe Teodora şi cea mai mică dintre toate, Cristina Becali.

Marele vis al lui Gigi Becali a fost ca una dintre fiicele sale să devină judecătoare, iar Alexandra a fost cea care a încercat să îi facă pe plac. Aceasta s-a înscris la Facultatea de Drept din Bucureşti, acolo unde a fost admisă cu media 9.21, a treisprezecea pe lista candidaţilor admişi.

Sora cea mare, Teodora, nu a vrut să îmbrăţişeze această carieră, aşa că s-a înscris la Academia de Studii Economice din Bucureşti, acolo unde a studiat Managementul Afacerilor.

Din ce face bani Alexandra Becali?

Alexandra Becali s-a implicat în afaceri imobiliare şi a fost dată de gol de Dumitru Dragomir, un apropiat al tatălui său. Acesta a dezvăluit că fiica mijlocie a lui Gigi Becali a dat tunul pe piaţa afacerilor, unde a creat şi vândut apartamente la preţuri colosale:

”Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie… Tot aşa, cu piscină la etaj. Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier.

Are iubit Alexandra Becali?

Un milion de euro (n.r.- cel mai scump apartament pe care l-a vândut)! Aici, în Pipera, am patru apartamente cu piscină interioară. 700 de metri pătraţi un apartament. Este ceva de vis. Deja unul dintre cele patru a fost vândut. Este o vedetă internaţională”, a mărturisit Dragomir.

Totodată, Teodora, Alexandra şi Cristina Becali sunt proprietarele Palatului din Aleea Alexandru, după ce Gigi a trecut proprietatea în valoare de peste 10 milioane de euro pe numele lor.

Alexandra Becali s-a iubit cu Mihnea Grigoriu, un alt fiu de bogătaş din România, dar a fost lăsată cu ochii în soare, după ce acesta s-a cuplat cu un fotomodel.