Gabriela Dinu Actualitate 29.12.2021 09:38

Alex Bodi, săltat de mascaţii DIICOT! Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu e suspect într-un dosar de proxenetism

Alex Bodi, săltat de mascaţii DIICOT! Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu e suspect într-un dosar de proxenetism

Afaceristul Alex Bodi a fost călcat de mascaţii DIICOT în această dimineaţă, într-o amplă campanie în toată ţara, după cum a anunţat şi ministrul Marcel Vela.

„Am ales această zi – ziua ‘Z’, pentru că va fi uşor de memorat pentru cei care vor analiza activitatea Ministerului Afacerilor Interne. Ziua ‘Z’, 11.11. România. (…) Este cea mai mare acţiune executată de Ministerul Afacerilor Interne din ultimii ani pentru combaterea infracţionalităţii în România”, a declarat Marcel Vela, într-o conferinţă de presă.

Alex Bodi, reţinut de DIICOT

Din comunicatul transmis de DIICOT în această dimineaţă reiese că Alex Bodi era „locotenetul” care trăgea sforuile după cum îi transmitea liderul din închisoare, Adrian Tâmplaru, un temut interlop. Reţeaua din care face parte şi fostul iubit şi fost soţ al Biancăi Drăguşanu se ocupa cu proxenetism, ei obligau fete să se prostitueze, iar cele care refuzau erau violate şi vândute: „Ample percheziții au avut loc miercuri la proxeneți din opt județe. Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Fetele erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele fiind violate, iar altele vândute.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Craiova și polițiști din Craiova au făcut, miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism”.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, o nouă despărţire

Celebra divă Bianca Drăguşanu a bifat o nouă separare de afacerist, la o lună distanţă de când a fost efectiv ruptă cu bătaia. Imediat după despărţire a fugit în Dubai, iar Alex Bodi şi-a oficializat relaţia cu amanta, rusoaica Daria Radionova. Aceasta se afla în casa afaceristului atunci când mascaţii DIICOT au descins în trombă. Ulterior, un prieten al lui Bodi a venit şi a ajutat-o să plece din locuinţă.