Gabriela Dinu Știri 05.02.2024 10:09

Adriana Antoni CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Intaltime, Familie, Avere

Adriana Antoni CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Intaltime, Familie, Avere

Adriana Antoni este o cântăreaţă de muzică de petrecere şi nu numai de la noi din ţară. Este una dintre cele mai iubite voci din Banat şi nu numai.

S-a născut pe 29 noiembrie 1975 la Lugoj şi în familia sa mai sunt încă două fete, dar numai ea a devenit celebră. Părinţii săi obişnuiau să cânte la petreceri, dar nu au făcut din asta o meserie.

Cine este, de fapt, Adriana Antoni?

Vocea sa a fost descoperită încă de când era la o vârstă foarte fragedă. Învăţătoarea din ciclul primar a descoperit că ar putea face carieră din asta şi la insistenţele sale, familia a înscris-o la Şcoala Populară de Artă. A finalizat aceste cursuri, după care a intrat în corul Ansamblului Casei de Cultură Ion Videanu, unde a cântat timp de trei ani.

A terminat liceul de Chimie, dar nu şi-a dorit niciodată o carieră în acest domeniu, numai că tot la insistenţele părinţilor, s-a înscris la Facultatea de Medicină. Foarte sensibilă din fire, Adriana a renunţat, nu suporta să vadă atât de mult sânge, aşa că se înscria la Facultatea Drept. Urma cursuri şi mergea la cântări, devenind chiar solistă unică în spectacole.

Marea dramă a Adrianei Antoni

Devenea tot mai greu să le facă pe amândouă, aşa că s-a gândit să renunţe la una. „De la Dumnezeu! Fac ceea ce mi place în viaţă, iar asta cred că se vede, pun suflet în ceea ce fac”, mărturisea Adriana Antoni, spunând că a ales în acest mod să facă doar muzică. Pentru un concert, aceasta ia în prezent suma de 3000 de euro, fiind singurul său venit, nu are afaceri sau alte contracte.

A locuit 14 ani în America şi se întorcea în ţară pentru cel mai dureros moment din viaţa sa. Mama sa îşi găsea sfârşitul din cauza unei erori medicale şi îşi lua adio de la ea prin intermediul telefonului. I-a fost tare greu apoi să îşi găsească puterea de a mai urca iarăşi pe scenă, au trecut câţiva ani buni până când a scos următorul album.

Este căsătorită de 15 ani cu Adrian. Au împreună două case, una în ţară şi una la New York, iar Adriana Antoni trăieşte practic între cele două lumi.

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alin Oprea
Adela Mărculescu