Tudosie Andrei Vedete 03.03.2024 18:19

Adrian Șut CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Adrian Șut CV, Vârsta, Biografie, Surse de Venit, Înălțime, Familie, Avere

Cariera în creștere a tânărului Adrian Șut, în vârstă de 24 de ani, este un adevărat fenomen. Originar dintr-un simplu sat de la țară, acest talent promițător a reușit să se impună ca unul dintre titularii de bază ai echipei roș-albastre.

Cine este Adrian Șut

Cu onoarea de a purta banderola de căpitan și de a fi considerat unul dintre jucătorii care bate la ușa naționalei, Adrian Șut demonstrează nu doar abilități remarcabile pe teren, ci și o maturitate și leadership de excepție.

Alegând să-și construiască cariera bazându-se pe meritele sale personale și talentul său înnăscut, bihoreanul Adrian Șut rămâne ferm ancorat în propriile principii și nu face parte din categoria jucătorilor care intră în sfera de influență a patronilor.

Contribuția lui Adrian Șut la FCSB nu iese în evidență la prima vedere, dar este resimțită. Jocul ardeleanului reprezintă un element esențial în funcționarea echipei. Este o carte valoroasă în competiția pentru titlu, un avantaj pe care roș-albaștrii nu l-au mai avut în câștigarea acestuia încă din anul 2015.

Adrian Șut, despre copilăria sa

Adrian Șuț își amintește cu drag de începuturile sale în fotbal, care au avut loc în comuna Cociuba Mare, din Bihor. A debutat în echipa satului, fiind foarte tânăr. Într-un meci în care adversarii conduceau, cei mai mari l-au lăsat pe el să marcheze golul echipei lor.

Cu doar 10 ani, era adesea introdus în joc deși era cel mai mic și cel mai tânăr din echipă, fiind aruncat în atac pentru a alerga și a marca goluri. Aceste experiențe din copilărie îl definesc și îi amintesc de pasiunea sa timpurie pentru fotbal.

„Am început la mine, la sat, în comuna Cociuba Mare, în Bihor. La echipa satului. Eram foarte mic. Țin minte că aveam un meci, în care adversarii ne conduceau și ei m-au lăsat pe mine să dau gol! Cred că aveam vreo 10 ani, pe-acolo. Ceilalți erau mai mari, pe mine mă băga pe parcurs, eram mic și la fizic, și la vârstă, Mă aruncau în atac, eram mic și alergam. Mă lăsau să mai dau gol!”, a spus Adrian Șuț pentru gsp.ro.

Adrian Șuț a mai adăugat ca la doar 11 ani a plecat de acasă, iar din acest motiv a fost nevoit să se maturizeze mai repede decât era nevoie.

„Am plecat de la 11 ani de acasă, a trebuit să mă maturizez forțat. Am plecat la academia celor de la Liberty Salonta, în Bihor. Cred că eram cel mai mic din internat. Nu-mi plăcea, iar la un moment dat am zis că plec acasă. Eram clasa a V-a, ai mei mă lăsaseră acolo. Am luat un microbuz și m-am dus acasă. Ai mei s-au trezit cu mine”, a mai spus acesta.