Gabriela Dinu Vedete 04.02.2024 21:59

Adrian Romcescu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adrian Romcescu CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Familie, Avere

Adrian Romcescu s-a născut pe 2 ianuarie 1965 la Bucureşti şi este recunoscut ca fiind un cântăreţ de muzică uşoară, dar şi compozitor. Are dublă cetăţenie, română şi daneză, iar din rândurile următoare vom afla şi de ce.

Romcescu a studiaz muzica încă din copilărie, atunci când s-a înscris la Liceul de Muzică George Enescu din Capitală. A absolvit apoi Conservatorul de Muzică Ciprian Porumbescu din Bucureşti, iar la vârsta de 17 ani a urcat pe scena Festivalului naţional de muzică uşoară de la Mamaia.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Romcescu?

Cântăreţul a plecat în Danemarca alături de familie undeva la jumătatea anilor 80, dar s-a întors în ţară în 2013. Discografia sa conţine o mulţime de cd-uri care s-au vândut în toata ţara şi care au fost extrem de apreciate. Dintre cele mai importante le amintim pe: Dragostea, o voi găsi, Nu vreau să te pierd şi Eu merg mai departe.

Atunci când a plecat în Danemarca, Romcescu avea speranţa unui trai mai bun. Avea să-l şi găsească, căci o întâlnea pe Gitte, care îi devenea soţie. Este şi în prezent cu daneza.

„Deosebirea între România și Danemarca este fabuloasă. Ca să vă dau un exemplu, eu când plec din Danemarca și mă duc în jos, în Sud, în Germania, mă simt, ca la țară. Prețurile la lucruri sau la alimente sunt destul de mari acolo, dar și salariile lor sunt mari. Când faci raportul salariu – prețuri ieși pe plus însă noi nu din păcate. Mi se rupe sufletul de românul meu că nu a ajuns ceva mai departe. Danezii sunt săraci, nu au resurse, nu au nimic, noi avem de toate și ne batem joc. Ăsta este tristul adevăr. Toată treaba este, până la urmă, unde te simți tu mai bine. Eu mă simt mai bine la mine acasă în România”, povestea artistul într-o discuţie cu cei de la Click.

Cel mai mare regret al lui Adrian Romcescu

Adrian Romcescu face bani din muzică, dar şi din afacerea soţiei, la care a pus şi el umărul „Am rămas în Danemarca vreo 30 de ani. Am și cetățenie daneză. În Danemarca a făcut soția mea un bussines”.

Este căsătorit cu Gitte de peste 36 de ani, dar au un mare regret, acela că nu au avut niciodată copii: „Neîmplinirea mea cea mare e faptul că nu am copii. Așa a vrut Dumnezeu. Acum e târziu pentru așa ceva. Cine are să-i iubească. Eu îi iubesc, chiar dacă nu am. Și ei parcă simt. Extraordinar de repede mă împrietenesc cu ei. E un mare regret din viața mea faptul că nu am copii„, a mai spus Romcescu.

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Alin Oprea
Adela Mărculescu