Ioana Filipescu Vedete 30.08.2022 15:25

Monica Anghel: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Monica Anghel: CV, vârstă, biografie înălțime, greutate, salariu, avere, familie

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, este recunoscută și ca actriță, dar și prezentatoare de radio. A câștigat celebrul festival Cerbul de Aur, în anul 1996, cu piesa Spune-mi.

A reprezentat România la două ediții Eurovision, alături de formația Sincron, apoi împreună cu Marcel Pavel. A colaborat mult timp cu grupul Divertis, iar în cariera sa de cântăreață a strâns nu mai puțin de 11 trofee.

Monica Anghel biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Monica Anghel

Data nașterii: 1 iunie 1971

Locul națterii: București

Vârsta: 51 de ani

Înălțime: 1,67 m

Greutate: 63 de kg

Partener: Marian Caraivan, soț

Copii: un băiat, Aviv

Monica Anghel, la al doilea soț

Monica Anghel l-a cunoscut pe soțul său în urmă cu 12 ani, inspector de securitate la aeroport, în cadrul unui Master în Comunicare. Iar din acel moment, cei doi sunt de nedespărțit, chiar dacă anii au curs.

A fost căsătorită între 1994 și 2005 cu Andrei Carandino, iar din 2010 și-a unit destinul cu Marian Caraivan. Cei doi au un băiețel, pe nume Aviv Alexandru, în vârstă de 11 ani. Cântăreața susține că și-a găsit cu adevărat liniștea lângă actualul soț și îl consideră sufletul ei pereche.

Monica Anghel spunea despre soțul ei că stă departe de lumina reflectoarelor, dar o protejează, mereu, din umbră. „E foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză”, adezvăluit artista.

Monica Anghel, despre lupta cu kilogramele în plus

Monica Anghel lua decizia de a slăbit nu mai puțin de 30 de kg, în anul 2019. A făcut-o, și nu cu o operație de micșorare a stomacului, așa cum s-a speculat, ci în urma unor diete.

Atunci, a fost nevoie să se supună unei operații la coloană, tot atunci avea să cadă de pe cal și să se rănească serios la față, dar, cu toate acestea, avea să reușească.

Ce scrie în CV-ul Monicăi Anghel

Monica Anghel a fost marea câștigătoare a Trofeului Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”, în anul 1996, cu celebra piesă „Spune-mi”. Avea să reprezinte de două ori România la, ultima dată ocupând locul al nouălea.

Monica Anghel a colaborat, în 1996, cu Aurelian Temișan pentru piesa „Încrederea”, compusă de Dragoș Docan, melodia fiind inclusă pe albumul artistei lansat în acel an.

„Am câştigat 11 trofee internaţionale. Dar, să câştig Cerbul de Aur a fost cea mai mare miză, tocmai pentru că eram deja cunoscută. A fost o presiune extraordinar de mare. Am conştientizat-o, mi-am asumat acest lucru. Trebuia clar să câştig trofeul! Nu premiul I. Premiul I dacă l-aş fi câştigat tot ar fi aruncat cu pietre în mine. Abia aşteptau! Eram convinsă de asta. Am plecat de acasă cu gândirea de învingător. La toate festivalurile aşa am gândit. Ce am făcut bine şi conştiincios, am avut un program extrem de dur. În sensul în care, aveam repetiţii, după repetiţii mergeam la masă, apoi la somn, după aceea iar la repetiţii, masă, somn!”, dezvăluia Monica Anghel, într-un interviu.

Duet cu Gabriel Cotabiță, colaborare cu Ștefan Iordache

Monica Anghel a colaborat și cu actorul Ștefan Iordache. Dan Iagnov le-a compus trei melodii care se regăsesc pe discul „Magazinul meu de vise”, înregistrat, în 2007, la casa de discuri Roton.

Compozitorul mai sus amintit a scos piesa ”Continent pierdut”, special pentru Monica Anghel și Gabriel Cotabiță, melodie inclusă pe CD-ul „Best of Dan Iagnov”.

Monica Anghel a colaborat cu Aurelian Temișan (duet) piesa „Încrederea” compozitor și textier Dragos Docan, melodia apărând atât pe albumul propriu al artistei editat de Roton în 1996, cât și pe albumul Best Of Dragoș Docan „Vai, ce bună-i fata asta!” (Electrecord 1998).

A cântat în duet cu actorul Ștefan Iordache. Dan Iagnov le-a compus trei cântece care apar pe discul „Magazinul meu de vise” înregistrat la casa de discuri Roton în anul 2007: „Mai mult decât oricând”, „Viața noastră este un tangou” și „Nu te întreb”.

Câți bani câștigă Monica Anghel din muzică

Monica Anghel avea să dezvăluie, în urmă cu trei ani, că nu câștigă o căruță de bani din muzică, dar se poate trăi decent din această activitate.

„Civilizat, fără extravaganțe, da. Dar, oricum, nu e genul meu să am extravaganțe. Nu asta contează”, a spus Monica Anghel.