Gabriela Dinu Știri 13.01.2023 12:10

Adrian Corduneanu: CV, Biografie, Vârstă, greutate, surse de venit, cazier

Adrian Corduneanu: CV, Biografie, Vârstă, greutate, surse de venit, cazier

Adrian Corduneanu este unul dintre cei mai temuţi interlopi din România. I se zice „Beleaua”, este din Iaşi, şi are o poveste de viaţă interesantă, presărată cu evenimente şi arestări.

A fost sportiv de performanţă, dar a ales altă cale. A făcut ani grei de închisoare, fiind ţinut în detenţie cu criminali. Face parte din Clanul Corduneanu, în care sunt 12 fraţi, nouă băieţi şi trei fete. Are un frate mai mare la fel de cunoscut, pe nume Costel Corduneanu, însă cel mai de temut dintre toţi este chiar el, Adrian „Beleaua”.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Corduneanu?

La începutul anilor ’90, se spune că familia Corduneanu era una cât se poate de normală. Fratele cel mai mare, Costel, era campion naţional la lupte, iar fraţii mai mici erau îndrumaţi şi ei către diverse sporturi. Şi Adrian a făcut lupte şi chiar a avut rezultate. Pe vremea când se antrena pentru lupte, în copilărie, acesta reuşea cu mare uşurinţă să îşi doboare adversarii. De aici, i-a venit şi porcela de „Beleaua”.

„Am avut o copilărie cât de cât normală, nu erau vremurile de acum, atunci era mult mai greu. Fiind mai mulți frați, fratele Costel a fost cel care ne-a îndrumat spre sport, la lupte. Iar prin sportul acesta ne-am făcut remarcați. Noi prin asta ne-am făcut cunoscuți, prin sport. Am făcut toți sport de performanță. Știe toată lumea că am ieșit de atâtea ori campionii României, am participat la mondiale, dar și la europene. Costel și Geo au mers la olimpiade. Am avut o copilărie frumoasă, noi fiind mulți frați am fost uniți tot timpul și am făcut toți sport, școală. În cartier am făcut şi bune și rele. Mai erau şi bătăi”, a povestit Corduneanu pentru 7est.ro.

Acesta recunoaşte că multe probleme, multe belele, era des implicat în altercaţii şi spune, fără nicio urmă de regret, că a comis-o grav de mai multe ori: „Toți mă știu de numele Adrian “Beleaua”. Numele ăsta îl am de mic, când mă bătea și făceam belele și eram mai rău într-un fel. Și toți spuneau că Adrian e belea. Am multe belele, dar nu sunt de spus și aici mă refer la bătăi, băteam de îi făceam de terapie atunci când eram provocat”.

Cu cine este căsătorit Adrian „Beleaua” Corduneanu

Cel mai dur dintre fraţii Corduneanu este un familist convins şi spune că şi-a găsit dragostea vieţii de mult timp. Este vorba despre Ramona, pentru care a luptat mai bine de doi ani pentru a o cuceri şi a reuşi să îşi întemeieze o familie cu ea. S-au cunoscut la Sala Sporturilor, acolo unde familia ei avea un restaurant pe care îl frecventa şi el. A invitat-o în oraş, dar părinţii ei nu au vrut să audă de aşa ceva. El avea doar 16 ani, iar ea 13, însă Adrian nu s-a lăsat până când nu a reuşit să îi câştige inima:

„Ne-am văzut, ne-am plăcut, dar nu a fost chiar așa ușor. Prima dată când i-am dat întâlnire părinții nu au lăsat-o, dar nu m-am lăsat și chiar dacă aproape doi ani am avut certuri, scandaluri cu familia, noi am rămas împreună. Părinții ei spuneau că nu o lasă cu mine, eu m-am ținut de ea și noi chiar ne-am plăcut de la început și este iubire adevărată și astăzi când avem trei copiii frumoși”, a mai spus Corduneanu.

Câţi copii are Adrian Corduneanu?

Sunt împreună din 1996, au două fete gemene şi un băieţel. De 23 de ani împreună, la bine şi la rău, spun că şi-au crescut copiii aşa cum trebuie. Fetele se numesc Julia şi Rebeca, gemenele care spun că se străduiesc să înveţe bine la şcoală de dragul tatălui lor. Băiatul, pe nume Adrian, dar poreclit Bebe, este văzut de Adrian drept urmaşul său. La fel zice şi Bebe, care speră să-i calce pe urme:

“Eu am să fiu urmașul lui tata. Fac sport de mic și tata mă încurajează și mă susține în tot ceea ce fac. Eu îl iubesc pe tata că este bun cu mine și că este puternic. Când mai mergem pe undeva, sunt oameni care îl opresc pe tata ca să facă poze cu el. Și eu vreau să mă fac luptător când am să fiu mare”.

Adrian Corduneanu alături de familia sa: soţia Ramona, cele două fete, Julia şi Rebeca, şi Adrian
Adrian Corduneanu alături de familia sa: soţia Ramona, cele două fete, Julia şi Rebeca, şi Adrian

Cazierul lui Adrian Corduneanu este presărat cu fel şi fel de evenimente neplăcute. Ultima dată când a fost condamnat, acesta a fost închis pentru şantaj şi a avut de ispăşit o pedeapsă de trei ani. Spune că el şi familia sa sunt singurii care au grijă să fie linişte în Iaşi. Nu suportă cuvântul „clan” şi nu se consideră astfel.

Date Biografice Adrian „Beleaua” Corduneanu greutate

Nume complet: Corduneanu Adrian
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Iaşi
Parteneră: Ramona Corduneanu (Diamantul Roz)
Greutate: 111 kg

Fratele său, Costel, este poreclit Ştefan cel Mare sau Stăpânul Moldovei. El a fost campion mondial la lupte şi, totodată, subofiţer la cluburile Steaua şi Dinamo din Braşov. Nu se ştiu exact care sunt afacerile clanului Corduneanu, însă atunci când Costel, fratele cel mare al lui Adrian, s-a săturat să mai fie sărac, acesta a început să comită jafuri, să facă trafic de persoane, droguri sau arme.