Gabriela Dinu Vedete 02.02.2024 09:33

Adi Nartea CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adi Nartea CV, Varsta, Biografie, Surse de Venit, Inaltime, Familie, Avere

Adrian Nartea este un actor român devenit celebru după ce a jucat în serialul Vlad, de la Pro TV. S-a născut pe 6 august 1981 la Braşov.

Nartea a jucat volei şi a practicat snowboard în oraşul natal, unde a fost legitimat la LPS Braşov şi Tractorul Braşov. Pasionat de sport, acesta s-a înscris la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, pe care a şi absolvit-o.

Ce scrie în CV-ul lui Adrian Nartea?

Nu are studii universitare în domeniul actoriei, iar prima sa apariţie la TV a fost într-o reclamă pe care a realizat-o pentru o bancă. A continuat să facă bani din reclame pe seama contractului pe care îl avea cu o agenţie de publicitate, care îl prefera pentru charisma sa.

Atunci când a văzut câţi bani se fac din imagine şi cât de mult îl ajută cariera din publicitate, s-a înscris la cursurile de televiziune şi film din cadrul Academiei Ruxandrei Ion. I-a avut ca profesori pe Teo Trandafir, Dan Chişu, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur.

A jucat apoi în mai multe seriale, precum Fast food, Fetele marinarului, dar adevăratul boom de imagine l-a avut în 2019, când a fost cooptat de Pro TV în producţia Vlad, în care avea rolul principal. Serialul a fost extrem de apreciat în România, apoi s-a difuzat şi în Bulgaria, iar cota de piaţă i-a crescut extrem de mult. Bulgarii îl adoră, primeşte mereu invitaţii la emisiunile TV din ţara vecină. Mai mult, Nartea şi-a anunţat fanii că serialul va ajunge să fie difuzat şi în Coreea de Sud.

Cine este soţia lui Adi Nartea?

A făcut bani inclusiv din cariera de model, iar primul designer care l-a avut într-o prezentare de modă a fost Catinca Roman. Apoi a fost văzut de Cătălin Botezatu, care l-a invitat la evenimentele sale. A primit apoi inclusiv oferte de a prezenta diverse evenimente, dar şi din partea modelingului, în străinătate.

A prezentat „Perla Litoralului”, „Dragoste Punct RO”, „Noră pentru mama“, „Inelul cu diamant“, „Vreau să fiu vedetă”,„Paradisul femeilor“, „Vreau să divorțez“, „Mireasă pentru fiul meu“ sau „Fort Boyard“.

Date Biografice Adrian Nartea: înălțime, greutate

Nume complet: Nartea Adrian
Data naşterii: 6 august 1981
Locul naşterii: Braşov
Parteneră: Alina Ferinceac
Înălţime: 1,85 m
Greutate: 85 kg

Nartea se consideră un om împlinit pe toate planurile. Se iubeşte de mai mulţi ani cu Alina Ferinceac, un fost fotomodel, care i-a dăruit două fetiţe.