Gabriela Dinu Știri 11.02.2023 19:19

Accident dupa accident in familia Minune. Karmen si-a facut praf bolidul si l-a abandonat. Detalii si imagini EXCLUSIVE

Accident dupa accident in familia Minune. Karmen si-a facut praf bolidul si l-a abandonat. Detalii si imagini EXCLUSIVE

Karmen Minune a „comis-o”! Fiica lui Adrian Minune şi-a avariat serios una dintre masini, este vorba de un Mercedes GLE AMG, in valoare de peste 70.000 de euro. Şi cântăreaţa nu este la prima abatere!

Cântăreaţa care a participat la emisiunea Masked Singer, de la Pro TV, şi-a accidentat bolidul de lux, un Mercedes GLE, al cărui preţ de vânzare se învârte în jurul a 70.000 de euro. Dar banii n-au fost niciodată o problemă pentru ea. Problemă au fost accidentele repetate pe care le-au tot avut, numai că din fericire pentru ea, de fiecare dată pagubele au fost doar materiale.

Karmen Minune, accident cu Mercedesul GLE

Se pare că artista a lovit, evident din vina ei, serios din spate o maşină aflată în faţa sa, avarie care s-a rezolvat prin completarea unei înţelegeri amiabile. Aceasta nu şi-a dus maşina la reparat, însă, a lăsat-o în parcarea unei spălătorii din Sectorul 3, acolo unde a şi avut loc accidentul, şi nu a ridicat-o nici până în momentul acesta. Din estimarile noastre, paguba se ridica la peste 15.000 de euro , fiind vorba despre o masina din gama de lux Mercedes.

Informatia accidentului in care a fost implicata Karmen Minune a fost confirmata pentru stidirecte.ro si de angajatii spalatoriei din sectorul 3. Acestia ne-au spus ca a fost adusa de soferul familiei Minune, imediat dupa accidentul produs ce fiica cea mare a lui Adrian. „E masina fetei cea mare a lui Adrian Minune. Karmen a facut accident zilele trecute si a fost adusa de soferul familiei aici. Noi le spalam toate masinile si a avut incredere s-o lasa la noi pana rezolva cu dosarul de CASCO”, nea spus unul dintre angajatii spalatoriei.

Imaginiu cu GLE-ul avariat serios de Karmen Minune

 

Nevoie de autoturism oricum nu are Karmen Miune, având în vedere că mai are în garajul său şi alţi bolizi de lux, un Ferrari şi un Porsche. Probabil din acest motiv nici nu se grăbeşte să îşi bage în service GLE-ul.

Fiica lui Adrian Simionescu nu este la prima abatere

După cum v-am zis anterior, Karmen a mai comis-o şi în alte dăţi. Ultima oară, s-a întâmplat pe 31 mai 2022, atunci când a intrat cu bolidul său într-un gard. Maşina, din nou, serios avariată. Bara din faţă a fost distrusă, plus alte avarii au mai avut loc pe partea dreaptă. A povestit totul fiica lui Minune, motivând că a avut parte de o zi cum nu se poate mai proastă:

„Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială. Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta. Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”, a explicat Karmen Minune pe pagina sa de Instagram.

Si tatal sau, Adrian Copilul Minune are o serie de accidente la activ. Cu ceva ani in urma si-a distrus Ferrar-ul intr-o intersectie din Bucucuresti, iar in urma cu aproximativ doi ani, si-a gasit masina avariata in parcare, evident tot un Ferrari, dar un model mai nou.