Gabriela Dinu Știri 25.05.2022 12:22

Daiana Anghel: CV, biografie, familie, salariu. Cum arată acum. FOTO

Daiana Anghel este o prezenţă cunoscută în online-ul românesc, fiind considerată o influenceriţă de succes. A devenit cunoscută după job-ul avut în televizune, acolo unde a prezentat ştirile timp de 4 ani, după care s-a retras şi s-a dedicat online-ului, acolo unde îşi promovează afacerile de succes cu produse naturiste şi haine.

Daiana a debutat la Tele 7 Deva, în 2004, la vârsta de doar 21 de ani, iar un an mai târziu s-a mutat la secţia regională de la Antena 1, iar în perioada 2005 – 2007 a lucrat la Antena 3. Atunci s-a decis să schimbe trustul şi a ajuns prezentatoare a ştirilor sportive de la postul sport.ro, care aparţine de Pro TV, pentru ca după un an să revină la Antene. După doi ani, a schimbat din nou macazul şi a ajuns la Kanal D.

Cine e, de fapt, Daiana Anghel?

După o aventură de un an, a decis să renunţe la cariera din televiziune şi s-a lăsat inclusiv de viaţa mondenă, totul pentru a se dedica familiei. Nu a mai interesat-o salariul, căci se plătea singură din afacerile avute. Nu a avut prea mult noroc, pentru că a fost părăsită de logodnic înainte cu doar două luni de nuntă, când Daiana Anghel îşi pregătise evenimentul până în cele mai mici detalii, achiziţionându-şi inclusiv rochia de mireasă.

S-a căsătorit din nou, cu Sorin Gonţea, pe 3 august 2019, însă a avut numai probleme, iar soţul său a suferit chiar un infarct în luna decembrie. Din fericire, s-a întors acasă după câteva zile de spitalizare şi viaţa Daianei a revenit la normal. În prezent, cei doi locuiesc la Braşov, într-o casă de lux, ca în poveşti.

Aşa arată casa Daianei Anghel din Braşov, decorată de Crăciun. Sursa foto: Instagram
Aşa arată casa Daianei Anghel din Braşov, decorată de Crăciun. Sursa foto: Instagram

Daiana Anghel s-a născut pe 15 august 1984, la Hunedoara, şi mai are un frate mai mic, pe nume Mircea. Când era mică, se visa gimnastă şi se laudă că toate intervenţiile chirurgicale i-au fost achitate de părinţi, nicidecum de vreunul dintre iubiţii cu bani pe care i-a avut în trecut.