Ionuț Nițulescu Vedete 29.12.2022 01:37

Încă o vedetă acuzată că a primit bani să spună că are COVID. Virgil Ianțu, reacție fabuloasă!

Încă o vedetă acuzată că a primit bani să spună că are COVID. Virgil Ianțu, reacție fabuloasă!

Vedetele care au apărut în spațiul public și au anunțat că au fost diagnosticate cu COVID au fost aspru criticate și chiar acuzate că au primit bani pentru a face aceste declarații.

Dana Budeanu a fost unul dintre cei mai vehemenți critici. Într-un videoclip publicat pe contul ei de YouTube, stilista a făcut cu ou și cu oțet vedetele infectate cu coronavirus. Folosind cuvinte jignitoare la adresa lor, aceasta întărit zvonul conform cărora persoanele publice sunt plătite să spună că sunt bolnave.

Virgil Ianțu, plătit să spună că are COVID?

„Nu știu dacă ați observat, dar ele (n.r. – vedetele) nu se mai ocupă cu vedetistmul nicăieri. Acum, toate vedetele se ocupă cu…să fie testate pozitiv și, după aceea, să vorbească la televizor despre această „boală”. Ca să intru așa, direct, în voi, toți cei care ați făcut asta sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la greu pentru orice. Voi ați făcut o crimă împotriva tuturor oamenilor care s-au uitat, dacă nu ați realizat. Voi, care faceți orice pe bani! Acești oameni se uită doar la televizor și doar pe social media, inclusiv la voi, nenorociții dracului care sunteți. Javrelor! Ăia care ați luat bani și nu numai. Cei care ați acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală. Javrelor!”, este mesajul dur al creatorului de stil”, a declarat aceasta.

Virgil Ianțu a ajuns și el ținta criticilor, după ce a anunțat că virusul nu l-a iertat nici pe el, dar că a trecut cu bine peste această situație. Nu a avut o formă severă de COVID, însă plămânii i-au fost afectați în proporție de 10%.

Citește și: Pepe şi Raluca Pastramă au ajuns la divorţ! De ce s-au separat: „Nu am avut încotro”

„Nu au fost probleme. E trist că oamenii gândesc că am luat bani să promovez așa ceva. Oamenii mor, zilnic. Ei tot bani au primit? E un subiect ridicol, penibil”, a declarat Ianțu.

Întrebat cu cât a fost plătit să spună că are coronavirus, prezentatorul TV a răspuns ironic:

“Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”, a declarat acesta.

virgil iantu platit covid

Vlăduța Lupău, despre coronavirus: „Îmi vine să o iau razna”

Vlăduța Lupău s-a trezit și ea în centrul unui scandal, tot din același motiv. Dacă Ianțu a tratat acuzațiile cu zâmbetul pe buze, cântăreața de muzică populară a făcut mai multe story-uri pe Instagram în care a dezvăluit cât este de dezamăgită de cei care au putut spune asta despre ea.

„Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, dar mi-am asumat și am zis să anunț comunitatea mea. Însă, când văd reacția unora… îmi vine să o iau razna… nu-mi vine să cred. Și comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită ca să zic chestia asta. Oameni buni, cred că nu ar exista bani pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva”, a declarat Vlăduța Lupău.

De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații cu privire la acest aspect. Adelina Pestrițu sau Andreea Esca au fost și ele acuzate că s-ar fi „îmbolnăvit” pe bani.