Ionuț Nițulescu Actualitate 29.12.2022 10:37

1,7 milioane de lei, descoperiți în casa unui bărbat din București. Cu ce se ocupa acesta

1,7 milioane de lei, descoperiți în casa unui bărbat din București. Cu ce se ocupa acesta

Captură impresionantă a procurorilor DIICOT. Un bărbat de 33 de ani a fost reținut pe 10 noiembrie pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui e de-a dreptul șocant!

Procurorii DIICOT și ofiţeri de poliţie judiciară au descins în locuința bărbatului, unde au descoperit mari cantităţi de droguri, printre care 17 kilograme de canabis, dar şi suma de 1,7 milioane lei, bani proveniţi din vânzarea de stupefiante.

Captură impresionantă de droguri

Bărbatul a fost prins în urma unei operațiuni ce a avut loc în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, prin organizarea unei acţiuni complexe în zona Băneasa – Pipera – Otopeni. Bărbatul a fost prins in flagrant în timp ce transporta drogurile pe care urma să le vândă, mai exact 20 grame de cocaină, 59 comprimate de ecstasy, 150 grame canabis şi 15 grame haşiş. Acesta avea asupra sa și 12.728 lei şi 300 leva.

Se pare că acesta este unul dintre cei mai importanţi dealeri de droguri de risc şi de mare risc care distribuia în zonele exclusiviste ale municipiului Bucureşti.

Citește și: Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

1.7 milioane de lei, descoperiţi la un bărbat acasă

bani proveniti din droguri
Sursă foto: Poliția Română

Anchetatorii au efectuat o perecheziție la locuința individului, unde au făcut o descoperire înfiorătoare. Acesta avea în casă aproximativ 17 kg de canabis, 3.928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei şi 4.070 euro, bani despre care se deţin date că provin din traficul de droguri.

„În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința inculpatului situată pe raza orașului Otopeni a fost găsită și ridicată cantitatea de aproximativ 17 de cannabis, 3928 comprimate de ecstasy, 10 grame amfetamină, sumele de 1.698.970 lei și 4070 euro despre care se dețin date că provin din traficul de droguri. Suma de bani totală indisponibilizată și cu privire la care există indicii că provine din traficul de droguri este în valoare de 1.700.000 lei”, precizează DIICOT.