Ionuț Nițulescu Știri 29.12.2022 07:52

Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin

Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin

Designerul Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie” a fost bătută sâmbătă seara într-un magazin din Capitală. Aceasta a fost desfigurată de o femeie care a lovit-o în față cu un obiect contondent.

Totul s-a petrecut sâmbătă seara într-un magazin din București, sub privirile angajaților magazinului. Cristina Joia a fost internată de urgență la spital și operată la nas. Agresoarea este în libertate dar urmează să fie anchetată și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Cristina Joia s-a trezit cu un pumn în față

Cristina Joia: “M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”.

Celebrul designer a povestit de pe patul de spital cum o banală vizită într-un magazin din sectorul 4 al Bucureștiului s-a transformat într-un adevărat coșmar ce ar putea să o afecteze pentru tot restul vieții. Cearta a pornit de la faptul că agresoarea își parcase limuzina pe o trecere de pietoni și bloca intrarea în parcarea magazinului.

Citește și: Oamenii și-au dat seama tocmai acum! Ce nu include noua declarație pe propria răspundere

Cristina a căzut la pământ, plină de sânge

Cristina Joia: ″M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”.

Cristina a căzut la pământ imediat după lovitură, plină de sânge și cu nasul zdrobit. Agentul de pază a declarat că nu a văzut nimic pentru că ieșise într-o pauză de țigară.