Gabriela Dinu Știri 25.03.2022 08:53

Vladimir Putin: CV, biografie, înălțime, nume complet, familie, copii, amante, salariu, avere

Vladimir Putin: CV, biografie, înălțime, nume complet, familie, copii, amante, salariu, avere

Vladimir Putin este, fără doar şi poate, omul momentului. Este cel care a ordonat startul războiului dintre Rusia şi Ucraina în 2022, când nimeni nu se mai gândea că s-ar mai putea ajunge la asta vreodată.

Mulţi se întreabă acum care sunt motivele reale care stau în spatele deciziilor lui Putin. Până vom reuşi să desluşim acest mister, haideţi să aflăm mai multe despre preşedintele în exerciţiu al Rusiei şi trecutul său.

Detalii neştiute din trecutul lui Vladimir Putin

Pe numele său complet Vladimir Vladimirovici Putin, acesta s-a născut pe 7 octombrie 1952, la Leningrad. Este preşedintele Eusiei din 31 decembrie 1999 şi în prezent îşi execută mandatul cu numărul patru.

S-a născut într-o familie simplă, mama lui Maria Ivanova Selomova muncea la o fabrică, iar tatăl său a fost militar. A fost cel mai mic dintre cei trei frați, însă a rămas și singurul în viață, după ce unul a murit la doar câteva luni după naștere, iar celălalt a făcut difterie.

Cu cine s-a iubit Vladimir Putin?

Bunicul de pe linia tatălui a fost bucătarul celebrului Vladimir Lenin. Este absolvent al școlii elementare nr 193 și din clasa a șasea a început să facă sport, fiind înscris la lupte marțiale și judo. A mai practicat de-a lungul timpului şi tenis, schi sau pilotaj şi este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității de Stat din Leningrad.

Date Biografice Vladimir Putin: înălțime, greutate

Nume complet: Vladimir Vladimirovici Putin
Data naşterii: 7 octombrie 1952
Locul naşterii: Leningrad, Rusia
Parteneră: divorţat
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,68 m

După finalizarea studiilor, acesta a fost cooptat de KGB, la contraspionaj şi din mai 1990 a intrat în politică.

Primul său job în acest domeniu a fost acela de consilier al primarului din Sankt Petersburg. A devenit prim-ministru în 1999 şi de acolo până la preşedinte nu a mai fost decât un pas.

Ce avere are Vladimir Putin?

Vladimir Putin a fost căsătorit în perioada 1983 – 2013 cu Ludmila Putina, alături de care are două fete, pe Ekaterina şi Maria. A avut însă mai multe amante şi cea mai celebră relaţie a sa a fost cea cu Alina Kabaeva, o fostă gimnastă. S-a mai iubit şi cu Wendi Deng, fosta soţie a unui mogul media, Rupert Murdoch, Alisa Kharcheva şi se ştie deja că are mai mulţi copii din relaţii extraconjugale.

Salariul lui Putin se ridică la 140.000 de dolari pe an, dar despre averea lui nu se ştiu foarte multe lucruri. Cândva, era estimată la 40 de miliarde de dolari.