Gabriela Dinu Știri 05.06.2021 19:45

Vezi Live Stream meciul selecționatelor olimpice ale România și ale Mexicului. VIDEO

Vezi Live Stream meciul selecționatelor olimpice ale România și ale Mexicului. VIDEO

Echipa naţională de fotbal a României U23 se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, într-un cantonament la Marbella, Spania. Primul test din acest stagiu va fi în compania naţionalei similare a Mexicului, meci care va avea loc în această seară, de la ora 21:00.

Partida este transmisă la TV de către Prima TV, post mai puţin familiarizat cu meciurile de fotbal. Este o premieră în acest sens pentru naţionala under 23 a României.

Cum poţi vedea România U 23 – Mexic U 23 în format live stream video

Pentru cei care nu pot ajunge în faţa televizoarelor până la ora de start a partidei, 21:00, pot vedea meciul şi în format live video online, pe internet. Indiferent de dispozitivul pe care vă veţi conecta, că e laptop, calculator, tabletă ori telefon, meciul poate fi vizionat pe platforma primatv.ro.

Site-ul oficial al postului de televiziune poate fi utilizat fără să fie nevoie să îţi faci cont, gratis. Pe lângă meciul de azi, echipa antrenată de Nicolae Dică mai are un alt amical, în compania Australiei, pe 8 iunie, de la ora 21:00 a României.

Lotul echipei naţionale a României U 23 care a făcut deplasarea la Marbella:

Portari: Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (Astra), Răzvan Sava (AC Torino/Italia);

Fundași: Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Cristian Manea (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo București), Mihai Velisar (Gaz Metan), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Gabriel Buta (FC Viitorul);

Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA);

Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Pe 9 iunie, România se întoarce în ţară şi se pregăteşte de turneul olimpic.

Partida România U 23 – Mexic U 23 are loc de la ora 21:00 şi poate fi văzută la TV, pe Prima şi live stream online pe primatv.ro.