Ionuț Nițulescu Știri 22.01.2023 15:48

Ți-o amintești pe „cea mai frumoasă fetiță din lume”? Cum arată Thylane Blondeau la 19 ani

Ți-o amintești pe

Ți-o amintești pe Thylane Blondeau, fetița care a primit titlul de „cea mai frumoasă din lume”? Franțuzoaica are acum 19 ani și face în continuare furori cu trăsăturile deosebite și ochii albaștri. 

„Copilul minune al modellingului” s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Thylane are acum 19 ani și este un reputat model, cu cu 3,8 milioane de fani pe Instagram.

Cum arată acum cea mai frumoasă fetiță din lume?

Thylane este fiica fotbalistului francez Patrick Blondeau și a designerului Veronika Loubryand. Ea a apărut pe podium pentru prima oară la 4 ani, iar la 6 ani a primit titlul de „cea mai frumoasă fetiță din lume. Acum, la 19 ani, Thylane Blondeau este „cel mai frumos chip din lume”.

”Nu-mi vine să cred … Multe mulțumiri tuturor celor care au votat, a reacționat Thylane pe Instagram. Nu m-am gândit niciodată că voi fi numărul unu! Vă sunt recunoscătoare”, a scris aceasta pe Instagram.

Thylane Blondeau
Thylane Blondeau (sursă foto: Instagram)

Citește și: Primul divorț din 2021! Au decis să-și spună adio după 6 ani de căsnicie

Thylane Blondeau și-a lansat propria linie de haine

Cariera ei în lumea modei a prins contur încă de la o vârstă fragedă, fiind încurajată de părinții ei.

La 10 ani a realizat un pictorial pentru revista Vogue. În 2015, Thylane devenea cel mai tânăr model care a defilat pentru Casa de modă Hilfiger sau Gaultier. În 2017, era deja ambasadoarea L’Oreal Paris.

Topul celor mai frumoase 100 chipuri din lume este întocmit încă din 1990 de către criticul de film TC Candler & Independent Critics.. Calitățile care se iau în considerare sunt ”exprimarea grației, eleganței, originalității, îndrăzneală, pasiune, clasă, echilibru, speranță toate reunite într-un chip frumos”.

TC Chandler se mândresc cu diversitatea listei, reprezentând aproape 40 de țări. Acest lucru este de așteptat să se extindă pe măsură ce interesul public continuă să crească.

Recent, Thylane Blondeau și-a lansat propria linie de haine, Heaven May Clothing.