Claudiu Melinte Știri 26.09.2021 13:43

Tarife la Târgul Autovit din Vitan. Cât costă să scoți mașina la vânzare acolo și ce chirii există

Tarife la Târgul Autovit din Vitan. Cât costă să scoți mașina la vânzare acolo și ce chirii există

Vanzarile de masini second hand incep sa revina la normal, asa ca este bine sa stim ce costuri avem atunci cand vrem sa ne schimbam masina. Iata cat costa sa iti afisezi masina timp de o saptamana la targul auto Vitan.

Cu toate ca vanzarile de masini second hand au vazut o scadere importanta, se pare ca lucrurile incep sa isi revina la normal. Totusi, este bine sa stim cat costa sa iti afisezi masina timp de o saptamana la targul auto Vitan.

Program Târgul Auto din VItan

In primul rand, trebuie sa stim ce program are exact targul auto Vitan pentru autoturismele care sunt puse la vanzare. Trebuie sa stiti ca in zilele de joi, accesul se face intre orele 06:00 si 22:00. In zilele de vineri, accesul autoturismelor se face intre orele 08:00 si 22:00.

Cei ce aleg sa isi aduca masina in zilele de sambata sau duminica, trebuie sa stie ca portile de deschid sambata la ora 08:00 si se inchid duminica la ora 12:00. Este de mentionat faptul ca programul este non-stop in acest interval.

Cei care trebuie sa ridice autoturisme blocate pot veni de luni pana vineri intre orele 08:00 si 16:00. In zilele de sambata, programul pentru ridicarea autoturismelor blocate incepe la orele 06:00 si se termina duminica la ora 12:00 (programul in acest interval este non-stop).

Care este regulamentul targului Autovit?

Bineinteles, exista si un regulament al targului auto Vitan, asa ca trebuie sa fiti atenti si sa il respectati. In primul rand, este obligatoriu sa ocupati locul conform tarifului achitat, in functie de zona si gabaritul vehiculului pe care il vindeti.

Autotusimul poate ocupa un singur loc de parcare, iar in cazul in care acesta paraseste complexul nu se garanteaza si rezervarea locului. Mai mult, daca complexul este la capacitate maxima, nu mai puteti intra cu masina.

Rezervarea locurilor se face pe baza unui contract. Daca veti parca autoturismul pe aleile de accces, acesta se va bloca, iar amenda este de 100 de lei.

Stationarea autovehiculelor in de luni pana miercuri inclusiv, este posibila doar dupa ce veti achita tariful de intrare si stationare zilnica, si dupa ce veti incheia un proces verbal cu societatea de paza. Acest tarif se aplica numai autovehiculelor dupa targul propriu-zis.

Tariful auto de intrare si stationare include si accesul gratuit a maximum 2 persoane pentru fiecare autoturism, dar doar o singura data la achitarea tarifului. Accesul fara autoturism se taxeaza incepand cu zilele de sambata, de la ora 07:00.

Stationarea masinilor se face doar cu motoarele oprite, iar daca apar avarii minore cum ar fi zgarieturi, oglinzi furate, capace de roti lipsa, trebuie sa stiti S.C. Autovit S.A. nu raspunde de avarii minore.

Cat platesti pentru a afisa masina timp de o saptamana la targul auto Vitan?

Totusi, pentru autoturisme si autoutilitare, tariful se majoreaza cu 5 lei pentru accestul in zilele de joi si vineri. In Zona 0, tariful este de 50 de lei pe zi, iar tariful zona rezerva este de 70 de lei.

Tariful de intrare include totusi publicitate auto pe internet.

Daca vrei sa cumperi o masina de la targul auto Vitan, nu uita sa te feresti de samsari. Media kilometrilor dati inapoi pentru masinile second hand este foarte mare, asa ca ar fi bine sa o verifici si prin CarVertical!