Claudiu Melinte Știri 15.05.2024 14:00

Cum arată, de fapt, un raport complet de la Car Vertical

Cum arată, de fapt, un raport complet de la Car Vertical

Nu de multe ori ati auzit de Car Vertical si despre cum puteti verifica istoricul unei masini second hand, pe care doriti sa o achizitionati. Iata cum arata si ce contine un raport complet de la Car Vertical.

Romanii sunt mari amatori de masini second hand, mai ales datorita pretului pe care acestea il au. Totusi, nu de multe ori clientii si-au luat tepe, iar samsarii de masini au plecat fericiti ca au castigat mai multi bani, cu toate ca au pacalit pe cineva.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre raportul complet de la Car Vertical, ce contine acesta si cum te ajuta sa te feresti de masini ce au kilometrajul dat inapoi, au fost implicate intr-un accident serios sau figureaza ca fiind furate.

Ce contine un raport complet de la Car Vertical?

Atunci cand cumparati o masina second hand, trebuie sa stiti totul despre istoricul ei. Asa ca ne-am gandit ca ar fi bine sa stiti ce primiti atunci cand platiti pentru un raport complet al unei masini pe Car Vertical.

Iata ce contine fiecare raport al unei masini second hand:

– Istoric de service al automobilului
– Fotografii din istoricul vehiculului
– Defectiuni frecvente raportate la modelul respectiv de masina
– Raport daune ascunse
– Proprietari multipli
– Kilometraj modificat
– Inregistrari furturi
– Alte informatii utile

Un astfel de raport este foarte util, mai ales ca peste o treime din masinile second hand care se vand la noi in tara au kilometrajul modificat. Media kilometrilor dati inapoi inregistrata in 2019 a depasit cifra de 59.000 de kilometri.

Trebuie mentionat faptul ca un astfel de istoric nu poate fi modificat, contrafacut sau chiar falsificat. Asadar, poti sa cauti masini second hand pe cele 6 site-uri auto din Germania, fara sa ai nicio problema!

Ce putem afla dintr-un raport Car Vertical pentru o masina second hand?

De asemenea, dintr-un astfel de raport putem afla daca autovehiculul a fost utilizat pentru taxi sau rent-a-car, cand si unde a mai fost inmatriculat, dar si daca este aflat sub sechestru.

Si asta nu este tot, pentru ca mai puteti afla detalii despre intretinerea vehiculului. La ce numar de kilometri s-au facut reviziile si in ce au constat acestea, daca s-au schimbat filtrele de ulei sau daca s-a facut schimbul de ulei.

Cea mai importanta este sectiunea de daune, unde aflam daca vehiculul a fost implicat in accidente. Bineinteles, o sa vedeti si o sectiune de fotografii, unde apar eventuale imagini cu masina daca a fost implicata in accidente. Nu de multe ori masinile au fost scoase la vanzare ca fiind impecabile si fara niciun accident in istoric si samsarii au fost prinsi cu cioara vopsita.

Problemele specifice ale modelului sunt si ele foarte importante deoarece ne putem face o idee despre eventuale defectiuni care pot aparea la masina pe care dorim sa o achizitionam. Acum ca stii ce contine un raport de la Car Vertical, poti vedea si care sunt cele mai fiabile masini second hand in 2020!