Gabriela Dinu Vedete 21.10.2023 16:52

Sonia Piersic: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Sonia Piersic: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Sonia Piersic nu este un personaj cunoscut în lumea showbiz-ului de la noi. Este fiica actorului Florin Piersic Junior şi din rândurile următoare veţi afla mai multe despre ea.

Nu sunt foarte multe imagini în online cu Sonia şi publicul o vede din când în când, atunci când tatăl său mai o’postează câte o imagine. Piersic Jr a avut o viaţă amoroasă tumultoasă. Nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut relaţii serioase, din care au rezultat şi copii.

Cine este Sonia Piersic?

În prezent, Florin Piersic Jr este implicat într-o relaţie de dragoste cu Andreea Cipcă, cea care i-a dăruit un băieţel. Înainte de relaţia actuală, fiul lui Piersic senior a avut o altă relaţia cu Dorina Chiriac, din care s-a născut o fată. Despre Sonia este vorba, o adolescentă în vârstă de 16 ani. Relaţia lui Piersic Jr cu Dorina nu a durat foarte mult, iar după separare, Sonia a rămas în grija mamei.

Foarte discret din fire, Piersic Jr a evitat întotdeauna să vorbească despre viaţa sa personală. La fel se întâmplă şi cu fiica sa, Sonia, nu oferă foarte multe detalii despre ea. Nu are conturi pe site-urile de socializare, şi-a dedicat viaţa studiului, iar tatăl său a vorbit recent despre ea, într-un interviu acordat lui Denise Rifai la Kanal D.

Este pasionată de desen şi îşi uimeşte tatăl de fiecare dată cu lucrările sale: „Sonia e un geniu. Îmi pare rău că eu, ca părinte, spun asta, dar nu o spun de suprafață. Chiar e. Îmi pare rău că spun asta. Iar geniul vine la pachet cu niște dificultăți, nu e simplu. Cu ea nu te înțelegi la orice oră și oricând. Dar ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. Eu nu înțeleg cum a făcut desenul ăla. Și-atunci e normal să îmi ador copiii”, a mărturisit Piersic Jr.