Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:42

Schimbarea dramatică a Doinei Teodoru de la America Express. Cum arăta înainte să fie celebră

Doina Teodoru este iubita lui Cătălin Scărlătescu şi o prezenţă obişnuită în televiziunea românească. Puţini sunt cei care îşi mai amintesc cum arăta ea înainte să fie celebră, iar imaginile sunt un deliciu.

A fost o adevărată surpriză atunci când şi-au făcut publică relaţia. S-au iubit în secret pentru o perioadă, au plecat în vacanţe împreună, însă nici Scărlătescu şi nici ea nu au postat imagini împreună, doar separat.

Cum arăta Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, înainte să fie celebră

Presa din România i-a prins, în cele din urmă, împreună şi aceştia şi-au recunoscut legătura: „Este o relație specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a spus Scărlătescu după ce s-a aflat de dragostea pe care i-o poartă Doinei”.

Pe Doina Teodoru aţi cunoscut-o la iUmor, fiind unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la începuturile emisiunii. Numerele sale de roast au făcut deliciul tuturor după ce s-a prezentat cu ele la Antena 1 şi, cu siguranţă, vă mai amintiţi de domnişoara cu ochelari, îmbrăcată în elevă şi cu ochelari, care lua la „mişto” pe toată lumea.

Doina Teodoru la iUmor. Sursa foto: Antena 1
Doina Teodoru la iUmor. Sursa foto: Antena 1

Avea doar 27 de ani şi se îmbrăca în şcolăriţa sexy atunci când apărea la iUmor, sezonul 3. Cu un breton simpatic şi glume pe placul celor patru juraţi, aceasta a ajuns până în finala competiţiei, pe care a şi câştigat-o. În galeria foto ataşată acestui articol veţi regăsi mai multe imagini cu Doina, până să ajungă să fie cunoscută şi să devină actriţa serioasă care se recomandă a fi în prezent, după ce a ajuns la maturitatea profesională.

„Cred că e mult spus că mi-a schimbat viaţa. Mă bucur de mai multă vizibilitate, asta e clar. Am multe oferte de stand-up şi spectacole, şi din ţară şi din străinătate, şi cred că mi-ar plăcea să explorez şi partea asta a carierei.

Cu ce se ocupă Doina Teodoru acum?

Oricum, nu cred că aş mai participa vreodată la un astfel de concurs, e o experienţă care va rămâne unică. În general, sunt de părere că un profesionist îşi poate da cu părerea despre momentele tale şi să îţi spună unde greşeşti şi unde faci bine. Îmi doresc să folosesc în roast-uri cuvinte cât mai puţin licenţioase, sper să şi reuşesc”, a spus Teodoru despre experienţa care i-a schimbat viaţa, dar pe care nu ar mai vrea să o repete.

Lucrurile s-au schimbat, apariţiile sau sunt mult mai serioase, a renunţat de mult la imaginea de şcolăriţă sexy care spune glume răutăcioase.

Actriţă la bază, aceasta a făcut echipă cu iubitul său, Cătălin Scărlătescu şi au plecat în America Express, acolo unde au ajuns până în marea finală. Doina are acum 33 de ani, este de profesie actriţă şi imediat după ce a câştigat competiţia de la Antena 1 a fost cooptată de Mihai Bendeac în proiectul pe care îl avea, Băieţi de oraş, unde o interpreta pe Renata. Absolventă a UNATC, aceasta face bani din meseria de actriţă, însă în afară de participarea la America Express nu a mai luat contact şi cu alte show-uri TV.