Gabriela Dinu Știri 24.06.2022 15:06

Sarah Dumitrescu Prodan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit

Sarah Dumitrescu Prodan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan, o baschetbalistă în vârstă de 22 de ani. S-a născut în 2000, are 1,83 şi în prezent activează la Cal Poly Mustang’s women basketball, din Statele Unite ale Americii.

Tatăl său este primul soţ al Anamariei, Tiberiu Dumitrescu, cel cu care a fost căsătorit în perioada 1998 – 2007. Aceştia au rămas în relaţii bune de dragul copiilor, adică al Sarei şi al Rebecăi. Părinţii Sarei Dumitrescu au făcut nunta în urmă cu 24 de ani în statul american Pennsylvania, la opt luni distanţă de când se cunoscuseră în Bucureşti.

Ce scrie în CV-ul Sarei Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan?

Atunci, Anamaria a fost cea care l-a abordat pe Tiberiu, într-o discotecă din Capitală: „Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, a mărturisit Tibi Dumitrescu în trecut.

După ce a divorţat de tatăl fetelor sale, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf. Atât Sarah, cât şi Rebeca, au avut o relaţie foarte bună cu antrenorul iar prima dintre acestea încă păstrează legătura cu el. Rebeca, sora ei mai mică, a fost cea care a reacţionat foarte urât atunci când a auzit că Reghecampf are o relaţie cu Corina Caciuc şi i-a înaintat divorţul mamei sale.

Date Biografice Sarah Dumitrescu: înălțime, greutate

Nume complet: Dumitrescu Sarah
Data naşterii: 2000
Locul naşterii: SUA
Partener: singură
Greutate: 72 kg
Înălţime: 1,81 m

Sarah Dumitrescu nu are un iubit oficial, chiar dacă de-a lungul timpului au mai apărut imagini în presa românească în care însoţea diverse celebrităţi de la noi în cluburi. Aceasta nu face bani doar din baschet, ci şi din contractele de imagine pe care le are.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc