Gabriela Dinu Știri 14.07.2022 18:45

Când începe emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe Pro TV

Când începe emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pe Pro TV

Emisiunea tip concurs „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se va relua în 2022, după o pauză de cinci ani de la prima difuzare. În 2015, prezentatorii show-ului au fost Mihai Bobonete şi Cabral, iar marele câştigător, cel care a fost încoronat regele junglei, a fost Cătălin Moroşanu.

Filmările au început deja şi au loc tot în Republica Dominicană, unde s-a filmat şi Survivor România 2022. Pro TV a anunţat deja că pregătirile sunt în toi:

Pro TV a început filmările pentru ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Vedete din România vor lăsa deoparte stilul de viaţă obişnuit pentru a înfrunta obstacolele limitărilor fizice şi psihice, într-o provocare extremă“, se arată în comunicatul emis de postul din Pache Protopopescu.

Nu au anunţat însă şi data oficială când emisiunea va fi difuzată la TV, dar un lucru e clar, în toamnă, cu siguranţă că vom vedea primele imagini de la cel mai aşteptat show produs de Pro TV.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulţime de surprize, atât pentru telespectatori, cât şi pentru concurenţi.

Când se va difuza ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Sunt foarte bucuros să anunţ debutul producţiei şi extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicţie pentru cei de acasă!”, a anunţat, Amir Mor Hason, directorul de producţie de la Pro TV.

Nu se ştiu ce probe vor avea de înfruntat concurenţii, asta vom vedea din toamnă. Au fost vehiculate şi câteva nume ale concurenţilor care ar urma să ia parte la show, însă nimic nu a fost confirmat oficial, până acum.

Dacă mulţi se aşteptau ca emisiunea să fie prezentată de Vladimir Drăghia, ei bine, se pare că nu el va face asta, ci Cabral. Acesta va avea o co-prezentatoare, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit.

Şi în 2015, tot Cabral a prezentat emisiunea, alături de Mihai Bobonete.