Ioana Filipescu Vedete 01.07.2022 00:13

Ramona Bădescu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie

Ramona Bădescu, actriță, prezentatoare, model, dar și om politic, devenit în Italia, unde s-a stabilit încă din primii ani după Revoluție, a reușit să-și construiască o carieră de succes, pe alte tărâmuri, dar și o familie.
Ramona Bădescu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie

Ramona Bădescu a devenit mamă acum trei ani, când l-a născut pe Ignazio Salvo, din relația pe care o are cu bancherul Fabio Cali.

Ramona Bădescu, șansa vieții în Italia

Ramona Bădescu visa din copilărie să ajungă o vedetă, iar șansa i s-a ivit în 1990, când a plecat în Italia, pentru a cânta. Și acolo avea să rămână. Iar cariera sa peste hotare a început cu rolul principal în show-ul italian Gran Casino.

Dar cunoscută cu adevărat devenea grație emisiunii Marameo, în 2002. Acum, este faimoasă în Italia și datorită filmelor în care a jucat de-a lungul carierei, timp în care a fost curtată de mai mulți actori celebri, între care Jack Nicholson sau Alain Delon.

Ramona Bădescu biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ramona Bădescu
Data nașterii: 29 noiembrie 1968
Vârstă: 53 de ani
Locul nașterii: Craiova
Partener: Fabio Cali, iubit
Înălțime: 1,78 m

Ramona Bădescu, relație de trei ani cu bancherul Fabio Cali

Ramona Bădescu are o relație de câțiva ani cu un bancher sicilian, Fabio Cali. Mai mult, cei doi au un băiețel împreună, de doar trei anișori, Ignazio Salvo.

Nu l-a plăcut din prima clipă pe actualul ei iubit. „Nu l-am suportat. Ne-am întâlnit la un eveniemnt, la Roma. Nu mi se părea nimic normal la el, era prea plin de el, nu, nu era deloc genul meu. După, ne-am întâlnit întâmplător, într-un moment nu chiar plăcut din viața mea. Practic, persoana pe care amândoi am pierdut-o atunci ne-a apropiat. De atunci, am vorbit non stop și uite unde am ajuns. Acum suntem jumătățile perfecte”, a mărturisit Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu, relație ”toxică” alături de un baron

Actrița a mai avut o relație, de șapte ani, terminată urât, în 2004, cu un baron italian, Alessandro di Fornaro.

Ramona Bădescu avea să dezvăluie cum s-a încheiat relația, dar și ce a deranjat-o cel mai mult. ”A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că `dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?` eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult.

Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume. Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință”, a povestit Ramona.

Ramona Bădescu, afaceri cu rochii

Ramona Bădescu s-a lansat în mai multe afaceri, între care și un restaurant, dar cea de suflet este cu rochii, magazin fizic, dar și online, care poartă semnătura ei.

Rochiile produse de Ramona Bădescu sunt împărțite pe categorii. Rochii pentru domnișoarele de onoare, rochii cu modele florale sau de vară. Pe lângă rochiile pentru evenimente speciale sau pentru stradă, Ramona Bădescu produce și hanorace tip rochie, pentru persoanele mai sportive, dar și cămăși de noapte.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Elon Musk
Fane Văncică
Andrei Hrebenciuc