Gabriela Dinu Vedete 24.10.2022 14:51

Raluca Dragoi: CV, Biografie, varsta, sot surse de venit

Raluca Dragoi:  CV, Biografie, varsta, sot surse de venit

Raluca Drăgoi este o cântăreaţă de muzică de petrecere şi manele. A avut o viaţă zbuciumată şi aşa a ajuns la vârsta de 32 de ani să divorţeze de două ori.

A fost căsătorită cu Marius Spider timp de 10 ani, bărbat care a înşelat-o de prea multe ori, după cum spune ea. A divorţat de el abia după ce a cunoscut pe altcineva. Fostul soţ al Ralucăi Drăgoi lucrează tot în industria muzicii şi spune că au rămas în relaţii bune.

Cine este Raluca Drăgoi, de fapt

Drumul ei tumultos nu s-a oprit aici, căci după cum vă spuneam s-a îndrăgostit de următorul ei soţ pe vremea când acesta era într-o altă relaţie şi ea era căsătorită. Timp de doi ani au fost legaţi de actul de căsătorie, însă nici această relaţie nu a mers pentru că, din nou, Raluca Drăgoi a fost înşelată.

„Am trecut prin două divorțuri. (…) Am avut o căsnicie de 10 ani alături de Marius Spider, ne-am luat de mici, am crescut împreună, am evoluat muzical împreună. Ne-am răcit. Întotdeauna atunci când intervin banii intervin și discuțiile. N-a mai fost să fie.(…) S-a îndrăgostit de alte femei, eu m-am îndrăgostit de Sorin, al doilea soț al meu. (…)M-am îndrăgostit de al doilea soț în timp ce eram măritată cu primul. Și cel de-al doilea soț era într-o relație și nu aș vrea să intru în detalii”, a povestit Raluca Drăgoi într-un interviu.

În prezent este din nou singură, după ce timp de aproape 13 ani a fost căsătorită de două ori. Şi cu fostul soţ a rămas în relaţii bune, mai ales că şi acesta lucrează tot în industria muzicii de manele: „Am avut înfățișarea la divorț acum două zile. Am venit râzând împreună. Am plecat râzând. Chiar am băut și o cafea împreună. Este de aceeași meserie și drumirile nostre se vor mai intersecta, n-ai cum…”

Raluca Drăgoi, schimbare dramatică de look

„Nu am fost înșelată, nu am fost părăsită, nici în prima căsnicie nici în a doua căsnicie. Se întâmplă. Puteam să trec peste lucrul ăsta dacă se întâmpla o dată sau de două ori, dar s-a întâmplat de prea multe ori. (…) Am fost măritată aproape 13 ani de zile, știu să fiu soție. Mi-e un pic ciudat în momentul de față că sunt o femeie singură, dar le mulțumesc părinților mei că mi-au dat o educație în așa fel încât să fiu o femeie puternică într-o lume a bărbaților”.

Raluca Drăgoi şi-a găsit de fiecare dată puterea să treacă peste încercările vieţii. Şi-a pus mintea şi ambiţia la bătaie şi a slăbit câteva zeci de kilograme bune, ajungând să arate în prezent ca trasă prin inel, după ce a apelat şi la ajutorul medicilor esteticieni pentru câteva intervenţii.

Piesele Ralucăi Drăgoi sunt tot mai apreciate şi are colaborări cu artişti celebri din lumea manelelor, precum Florin Salam. Dacă doriţi să o aveţi pe Raluca Drăgoi la un eveniment trebuie să ştiţi că tariful ei şi al formaţiei alături de care cântă pentru o oră este de 4.000 de euro.