Gabriela Dinu Știri 24.12.2022 18:56

Program Hornbach. Orarul de funcționare de luni până duminică și în zilele de sărbătoare

Program Hornbach. Orarul de funcționare de luni până duminică și în zilele de sărbătoare

Hornbach este un magazin de bircolaj, cu sucursale în toată ţara. Românii gospodari îşi fac de aici cumpărăturile atât în cursul săptămânii, cât şi în weekend, atunci când este şi cel mai aglomerat.

În continuare, vom afla mai multe despre programul de lucru al magazinelor Hornbach din ţară, precum şi despre serviciile pe care aceştia le pun la dispoziţie clienţilor săi.

Care este programul magazinelor Hornbach din România?

Un lucru important de menţionat este acela că toate magazinele din ţară funcţionează după acelaşi program. Mai exact, toate se deschid la ora 8:00, indiferent de zi sau de oraşul în care se află, iar diferenţa privind ora de închidere vine atunci când vorbim de zilele de luni şi până sâmbătă, atunci când este deschis oricând în intervalul 8-21:00.

Duminica, toate magazinele Hornbach funcţionează între orele 8:00 și 19:00, iar cele de drive in sunt deschise în intervalele orare 7:00 – 21:00 de luni şi până vineri şi de la 8:00 la 19:00 în zilele de duminică.

Program Hornbach:

  • Luni – sâmbătă: 08:00 – 21:00
  • Duminică: 08:00 – 19:00
  • Drive In: luni – sâmbătă 07:00 – 21:00; duminică 08:00 – 19:00.

Program Hornbach de Craciun si Revelion
25 decembrie → Inchis
1 Ianuarie → Inchis

Citeşte şi:

Ce preț trebuie să plătești pentru un metru liniar dacă ai în plan să-ți faci un gard de beton
Cele mai bune nise de comert electronic pentru a reusi in industria ecommerce

În toată ţara există opt magazine Hornbach, în oraşele următoare București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca. Specialiştii acestot magazine au pregătit mai multe oferte pentru clienţi, dintre care o menţionăm pe cea de rezervare şi ridicare din magazin. Este o metodă prin care veţi reuşi foarte simplu să vă faceţi cumpărăturile, după ce veţi rezerva online, pe www.hornbach.ro, veţi achita produsele prin card bancar la comandă sau atunci când veţi merge să le ridicaţi.

Aveţi inclusiv posibilitatea de a plăti în rate, fără dobândă. Termenul de ridicare a produselor începe de la 2 ore de la momentul plasării comenzii, ceea ce înseamnă că veţi plasa comanda şi la scurt timp deja trebuie să mergeţi să vă luaţi produsele.