Victor Dragodan Actualitate 02.01.2023 17:21

Povestea româncei vândută la naștere unor americani: „Le-au spus că am murit, dar fusesem răpită!”

Povestea româncei vândută la naștere unor americani: „Le-au spus că am murit, dar fusesem răpită!”

Belle Barbu, o tânără în vârstă de 26 de ani din Utah, a descoperit că s-a născut în România și a fost vândută la naștere unei familii de americani. Și-a dezvăluit povestea cutremurătoare pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la traficul de copii.

Belle a cunoscut-o pe cea care i-a dat viață abia când a împlinit 26 de ani. S-a întrebat mereu de ce nu seamănă cu părinții ei – ei blonzi, ea brunetă, La 8 ani a aflat că a fost adoptată când era un bebeluș. A avut un șoc imens, mărturisește ea.

Româncă vândută la naștere

„Mi-au spus că numele meu de familie fusese Barbu și că m-am născut în România din părinți care nu mă doreau. Confuză și rușinată, am ținut asta secret pentru toată lumea, dar răul nu a dispărut niciodată”, a declarat Belle, potrivit thesun.co.uk.

Relația ei cu părinții adoptivi s-a răcit treptat, ajungând ca la 19 ani să rupă complet de ei. În 2019, a găsit un grup de Facebook care ajută tinerii să-și găsească familiile pierdute. În nici 48 de ore, Sarah a aflat că ai are doi frați: o soră, Simona, în vârstă de 33 de ani, și un frate, Florian, în vârstă de 29 de ani.

„Apoi am aflat că mama biologică, Margari, și tatăl, Zambilă, locuiau lângă Roma. Au fost atât de multe informații, atât de rapide, încât am amețit!”, a declarat ea.

A vorbit cu frații ei prin mesaje, apoi a dat și de mama ei. A plâns când și-a auzit mama pentru prima dată.

Citește și: Mihai Onilă și-a găsit puterea de a zâmbi, la patru ani după moartea fetiței sale

Familie reunită după 26 de ani

Povestea lui Belle era cu totul alta. Părinții ei știau că fetița s-a născut bolnavă, motiv pentru care a rămas câteva zile internată în spital. Când s-au întors după ea, medicii le-au spus că fata a murit. Au plecat devastați de la spital, dar o asistentă a fugit după ei și le-a spus că Belle nu a murit, ci a fost vândută.

Deși erau săraci, au mers la orfelinate pentru a-și căuta fetița. Totul a fost însă în zadar. Timpul a trecut, dar mama ei a continuat să se roage neîncetat pentru fiica dispărută. 26 de ani mai târziu, s-au reîntâlnit.

„Când am pășit în curte și mi-am îmbrățișat mama a fost sentimentul cel mai euforic. Știam că sunt acasă. Prin intermediul traducătorului, mama mea mi-a spus că nu a încetat niciodată să spere că mă va mai vedea. În acea seară am plâns ore în șir și am petrecut patru zile îmbrățișându-mi tatăl și strângând mâna mamei. Dragostea lor pentru mine a fost atât de puternică și am simțit o astfel de legătură cu ei”, a povestit Belle.

Belle și-a găsit familia după 26 de ani